Brug Alexa med flere Xbox-profiler

Bemærk! Xbox-færdighed for Alexa er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog.

Med Alexa kan du administrere flere konti på en Alexa-enhed via Amazon Household. Når du har flere personer, der styrer Xbox-konsoller i et hjem, skal hver enkelt person have sin egen Amazon-konto tilknyttet din husstand. Uden separate konti er der risiko for, at en kommando til Alexa kan udløse en utilsigtet handling på Xbox, og f.eks. afbryde en andens spil, app, køb eller chat.

Konfiguration af husstanden giver brugere mulighed for at udstede kommandoer til Alexa-enheden som sig selv, hvilket derefter udløser kommandoer på Xbox One-konsollen. Alexa-enheder kan via stemmesignatur registrere, hvem der er hvem. Brugerne kan spørge "Alexa, hvis konto er dette?" eller skifte konto ved f.eks. at sige "Alexa, skift til Janes konto".

Du kommer i gang med Alexa-husholdningen ved at starte Alexa-mobilappen og gå til Indstillinger > Household Profile, eller gå til Brug af husstandsprofiler på Alexa-enheder.

Bemærk! Alexa-enheder understøtter også Alexa-stemmeprofiler, selvom du kun bruger en enkelt Amazon-konto. Stemmeprofiler bruger en enkelt Amazon-konto og genbruger den tilknyttede Microsoft-konto ved interaktion med Alexa-færdigheder. Dette er ikke ideelt, når der er flere personer logget på og bruger Alexa til at interagere med én Xbox.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Brug Alexa med flere Xbox-profiler", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?