Brug af den digitale assistent Alexa med flere Xbox-konsoller

Bemærk! Xbox-færdighed for Alexa er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog.

Tilslutning og brug af Alexa med mere end én Xbox omfatter nogle ekstra trin. Disse trin afhænger af typen af kommandoer, du bruger.

Hvis du vil tilslutte din første Xbox, skal du se Konfigurer Alexa som en digital assistent for Xbox One. Hvis du vil tilslutte endnu en Xbox til Alexa:

1. Log på den Xbox, du vil styre. Den Xbox, du er logget på, tilknyttes automatisk (du kan også aktivere den på konsollen under System > Indstillinger > Kinect og enheder > Digitale assistenter).
  2. Sig "Alexa, sig, at Xbox skal parre" til den Alexa-enhed, du planlægger at bruge til at styre den Xbox, som er logget på.
  3. Åbn Alexa-appen, gå derefter til Smart Home, vælg Add Device, og vælg derefter enhedstypen Other.
  4. Når din Xbox er fundet, skal du ændre standardnavnet "Xbox" til noget andet, hvis din første konsol også har navnet "Xbox". Det er det enhedsnavn, som du skal bruge til Smart Home-kommandoerne.

Standardkommandoer

Standardkommandoer begynder med udtrykket “Alexa, sig, at Xbox skal…" og rettes mod den Xbox, som du netop er logget på. Hvis du vil have en anden Xbox til at interagere med Alexa, skal du logge på den pågældende konsol og sige "Alexa, sig, at Xbox skal parre. Alexa starter derefter med at sende kommandoer fra denne Alexa-enhed til den pågældende Xbox.

Smart Home-kommandoer

Smart Home-kommandoer – f.eks. "Alexa, sluk Xbox’" – kan fungere på mere end en konsol, hvis de har forskellige navne.

Alexa giver som standard den først identificerede konsol navnet "Xbox". Yderligere konsoller får standardnavne, der lyder sådan: "Xbox [####]" for at skelne dem fra hinanden, men du kan ændre konsolnavnet i Alexa-appen til noget mere brugervenligt som "Xbox Overetage" eller "Joans Xbox". Dette aktiverer kommandoer som "Alexa, turn down the volume on Xbox Overetage".

En anden mulighed er at ændre systemnavnet på en eller flere konsoller i System > Indstillinger > System > Konsoloplysninger til noget sm f.eks. “DENXBOX”. Alexa identificerer derefter Xbox-konsollen ved hjælp af dette navn.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Brug af den digitale assistent Alexa med flere Xbox-konsoller", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?