Føj en ven til din liste over favoritter

Med listen Xbox One-favoritter kan du holde øje med dine nærmeste venner. Her kan du hurtigt se, hvilke spil de spiller, hvilken bane de er nået til, og endda gå med i spillet på dine favoritbaner! Du kan bruge den til at holde kontakten med dine venner via afsnittet favoritter i dit aktivitetsfeed.

Sådan føjer du en ven til favoritter

Hvis du vil føje en ven til dine favoritter, skal du gør følgende:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og gå derefter til Personer.
  2. Vælg Venner, vælg derefter en ven for at åbne dennes profil.
  3. Vælg Skift venskab, vælg Favorit, og tryk derefter på Send.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Føj en ven til din liste over favoritter", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?