Sådan kan du slå lyden fra eller blokere for andre spillere på Xbox One

Hvis der er nogle bestemte spillere, som du ikke vil høre eller kontaktes af på Xbox One, kan du slå deres lyd fra eller blokere deres kommunikation med dig.

Bemærk! Hvis du mener, at spilleren har overtrådt Microsoft-serviceaftalen eller ordensreglerne, kan du eventuelt også indsende en klage.

Slå du lyden fra for en anden spiller

Hvis en anden spiller udviser stødende eller upassende adfærd i forbindelse med kommunikation i spillet eller chat, kan du slå denne spillers lyd fra. På denne måde kan du undgå, at spilleren taler til dig i spillet eller i en chatsession.

1. Tryk på Xbox-knappen på controlleren for at åbne guiden.
  2. Vælg Personer, og vælg derefter gamertagget for den spiller, hvis lyd du vil slå fra.

Bemærk! Hvis spilleren ikke er på din venneliste, skal du vælge Seneste spillere eller Find en person og skrive spillerens gamertag for at søge.

3. Vælg Slå lyd fra på spillerens profil.

Hvis du vil slå lyden til for en spiller, skal du udføre de samme trin for at komme til spillerens profil og derefter vælge Slå lyden til.

Bloker en anden spiller

Hvis du blokerer en anden spiller, kan du ikke modtage meddelelser, invitationer til spil og gruppeinvitationer fra denne spiller. Desuden kan spilleren ikke se dine onlineaktiviteter, og hvis spilleren er på din venneliste, fjernes spilleren fra den.

1. Tryk på Xbox-knappen på controlleren for at åbne guiden.
  2. Vælg Personer, og vælg derefter gamertagget for den spiller, du vil blokere.

Bemærk! Hvis spilleren ikke er på din venneliste, skal du vælge Seneste spillere eller Find en person og skrive spillerens gamertag for at søge.

3. Vælg Rapportér eller bloker fra spillerens profil, og vælg derefter Bloker.

Hvis du vil fjerne blokeringen af en spiller, skal du udføre de samme trin for at komme til spillerens profil og derefter vælge Fjern blokering.

Bloker en anden spillers meddelelser

Du kan også blokere en spiller, hvis du har modtaget en stødende eller upassende meddelelse.

1. Tryk på Xbox-knappen på controlleren for at åbne guiden, og gå derefter til Kommunikation > Samtaler.
  2. Vælg meddelelsen fra den spiller, som du vil blokere.
  3. Vælg Mere > Vis profil > Rapportér eller bloker > Bloker.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan kan du slå lyden fra eller blokere for andre spillere på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?