Hvorfor kan jeg ikke spille i en turnering?

Hvis du har problemer med at spille i en turnering, skal du prøve følgende løsninger:

• Turneringen er fuld. Prøv at tilmelde dig en anden turnering.
  • Du har ikke tjekket ind. Hvis du har tilmeldt dig en turnering, skal du bekræfte, at du er klar til at spille. Hvis du har glemt at tjekke ind, bliver du fjernet fra turneringen.
  • Spillet er ikke installeret, eller du ejer det ikke. Du kan installere spil fra Start > Mine spil og apps. Sørg også for, at der er installeret de seneste opdateringer til spillet (når du starter spillet, får du automatisk den seneste version). Hvis titlen ikke findes på listen Spil eller Klar til at installere, skal du hente den fra Microsoft Store.
  • Et midlertidigt forbindelsesproblem forhindrer dig i at bruge Arena på Xbox Live. Vent et øjeblik, og prøv igen.
  • Du har ikke Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass Ultimate. Hvis du vil spille spil, der understøtter Arena på Xbox Live, skal enten du eller en person på den konsol, du bruger, have et Xbox Live Gold- eller Xbox Game Pass Ultimate-abonnement. Du skal ikke bruge Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass Ultimate til at tilmelde dig til turneringer.
  • Du er suspenderet eller udelukket fra Xbox Live. Hvis du ikke har modtaget en meddelelse, skal du kontrollere din håndhævelsesoversigt.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hvorfor kan jeg ikke spille i en turnering?", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?