Hvorfor kan jeg ikke sende meddelelser fra min Xbox One eller Xbox-appen?

Prøv følgende for at finde ud af det:

1. Log på account.live.com/reputationcheck.
  2. Tilføj dit telefonnummer, og vælg derefter Send kode.
  3. Find koden i den sms, der blev sendt til din telefon, skriv den på websiden, og vælg Send.
  4. Hvis du bruger din Xbox, skal du trykke på og holde tænd/sluk-knappen nede i 10 sekunder for at slukke den. Tænd den så, og log på igen. Hvis du bruger en pc eller mobilenhed, skal du logge af Xbox-appen og derefter logge på igen.

Blev problemet ikke løst? Se, om du kan få hjælp i Xbox-forummerne.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hvorfor kan jeg ikke sende meddelelser fra min Xbox One eller Xbox-appen?", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?