Opret en klub

Se videoen Opret en klub
  1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælg Personer > Klubber > Udforsk alle klubber, og vælg derefter Opret en klub. Eller vælg fra Start fanen Community, vælg Klubber på Xbox, og vælg derefter Opret en klub.
  2. Vælg den klubtype, du vil oprette:
    • Offentlig - enhver kan finde klubben, spille og se klubbens indhold, men kun medlemmer kan chatte.
    • Privat - enhver kan finde klubben, men kun medlemmer kan spille, se klubbens indhold og chatte.
    • Skjult - kun medlemmer kan finde klubben, spille, se klubbens indhold og chatte.
  3. Giv din klub et navn og vælg Fortsæt. (Husk på, at der kan søges på dit offentlige eller private klubnavn, så gør noget ud af det!)
  4. Dobbelttjek din klubs type og navn, vælg så Opret klub.

Giv din klub lidt personlighed, når først du har oprettet den. Tilføj en baggrund, vælg et profilbillede og lav andre tilpasninger, som vil vise Xbox-communityet, hvad din klub drejer sig om.

Desuden skal du huske på at tilføje tags og en beskrivelse - dette vil hjælpe ligesindede folk med nemmere at finde din klub. Du kan når som helst ændre tilpasningerne ved at gå tilbage til din klubs Velkomst-fane og vælge Tilpas.