Opret en klub

Video: Opret en klub

Se videoen Opret en klub. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Sådan opretter du en klub

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg Personer > Klubber > Udforsk alle klubber, og vælg derefter Opret en klub. Eller gå til Start, vælg fanen Community, og vælg Klubber på Xbox, og vælg derefter Opret en klub.
  2. Vælg den klubtype, du vil oprette:
    • Offentlig - enhver kan finde klubben, spille og se klubbens indhold, men kun medlemmer kan chatte.
    • Privat - enhver kan finde klubben, men kun medlemmer kan spille, se klubbens indhold og chatte.
    • Skjult - kun medlemmer kan finde klubben, spille, se klubbens indhold og chatte.
  3. Giv din klub et navn og vælg Fortsæt. (Husk, at der kan søges på navnet på din offentlige eller private klub, så giv den et navn, der beskriver den!)
  4. Kontrollér klubtypen og navnet en ekstra gang, og vælg derefter Opret klub.

Giv din klub lidt personlighed, når først du har oprettet den. Tilføj en baggrund, vælg et profilbillede og lav andre tilpasninger, som vil vise Xbox-communityet, hvad din klub drejer sig om.

Desuden skal du huske på at tilføje tags og en beskrivelse - dette vil hjælpe ligesindede folk med nemmere at finde din klub. Du kan når som helst ændre tilpasningerne ved at gå tilbage til din klubs Velkommen-fane og vælge Tilpas.

Sådan sletter du en klub

Hvis du vil slette en klub, du har oprettet, skal du følge disse trin:

1. Gå til Start, rul til fanen Community, og vælg Klubber på Xbox.
  2. Vælg den klub, du vil slette.
  3. Rul til fanen Administrer.
  4. Gå til Ejerskab under klubindstillinger, og vælg Slet klub.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Opret en klub", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?