Lav dine egne turneringer

Video: Opret en turnering. Se, hvordan du opretter dine egne Xbox Live-turneringer med guiden eller en klub.

Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Der er flere måder at oprette en turnering på.

Fra guiden

1. Tryk på Xbox-knappen  for at vælge guiden, vælg Multiplayer > Turneringer, og vælg derefter Opret turnering.
  2. Vælg et spil, og tilpas derefter din turnering – navn, starttidspunkt, klub og andre detaljer.
  3. Vælg Opret turnering, når du er færdig med dine tilpasninger. Din turnering vises i den klub , du har valgt, eller i sektionen Turneringer i spilhubben. Du kan også finde turneringer, du har oprettet, i sektionen Multiplayer i guiden .

Fra en spilhub

1. Vælg et spil, der er kompatibelt med turneringer, og tryk derefter på knappen Menu på controlleren.
  2. Vælg Gå til spilhub, og vælg fanen Multiplayer.
  3. Vælg Community-turneringer, og vælg derefter Opret turnering.

Fra din klub

Hvis du vil oprette i en klub, skal du første eje en klub eller være administrator for en. Hvis du ikke har en klub, kan du oprette en. Det tager kun et par minutter. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælg Personer > Klubber > Udforsk alle klubber, og vælg derefter Opret en klub.

Fra Xbox-appen

Åbn Xbox-appen på din Windows 10-enhed, log på, og gå til din klub til at oprette en turnering.

Hvis du har brug for hjælp til at finde spillere til din turnering:

• Sådan bruger du Kikker efter gruppe. Før du opretter et opslag for spillere, skal du medtage klubnavnet og turneringsdetaljer i beskrivelsen.
  • Del din turnering. Vælg Del på detaljesiden for din turnering.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Lav dine egne turneringer", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?