Opdag turneringer i Xbox-appen

Er du klar til at udfordre andre med dine gaming-færdigheder? Med Arena på Xbox Live kan spillere konkurrere i onlineturneringer på alle færdighedsniveauer. Tilmeld dig en turnering, sammensæt et hold af venner, eller kør solo (afhængigt af spillet), og se, om du har, hvad der skal til!

Når du er på farten, kan du bruge Xbox-appen på alle Windows 10-enheder til at tilmelde dig, oprette turneringer og endda spille i turneringer med din gaming-pc. Du kan også bruge Xbox-appen på din iOS- eller Android-mobilenhed til at få turneringsnotifikationer.

Sådan opdager du turneringer i Xbox-appen.

1. Vælg knappen Start, og vælg derefter Xbox .
  2. Log på med din Microsoft-konto.
  3. Vælg en klub, du er medlem af, under Venner og klubber.
  4. Vælg fanen Turneringer. Herfra kan du vælge en turnering og tilmelde dig.

Hvis du vil oprette en turnering i Xbox-appen, skal du første eje en klub eller være administrator for en. Hvis du ikke har en klub, kan du oprette en. Det tager kun et par minutter. I Xbox-appen skal du vælge Klubber og derefter Opret en klub.

Sådan opretter du en turnering:

1. Vælg knappen Start, og vælg derefter Xbox .
  2. Vælg en klub, du ejer eller er administrator af, på listen Venner og klubber.
  3. I en klub skal du vælge fanen Turneringer og derefter Opret turnering.
  4. Vælg et spil, og tilpas derefter din turnering – navn, starttidspunkt og andre detaljer.
  5. Vælg Opret turnering, når du er færdig med dine tilpasninger. Din turnering vises i sektionen Turneringer i din klub.

Afhængigt af hvilken type klub du ejer eller er administrator af (offentlig, privat eller skjult), kan klubmedlemmer eller spillere fra Xbox Community gå til din klub og deltage i din turnering, som spilles på Xbox One eller Windows 10 (eller begge).

Relaterede problemer

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Opdag turneringer i Xbox-appen", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?