Send en klage over Xbox One

Hvis du tror, at en spiller har overtrådt Microsofts ordensregler, kan du sende en rapport til Xbox. Du kan rapportere en spillers opførsel eller specifikt indhold f.eks. Club- eller LFG-meddelelser og elementer i aktivitetsfeed.

Alle rapporter omfatter muligheden for at skrive kommentarer. Du kan bruge denne mulighed til at give os flere oplysninger om overtrædelsen.

Rapportér en spiller

Sådan rapporterer du en spiller, der har opført sig på en upassende måde eller har lavet indlæg med upassende indhold:

1. Tryk på Xbox-knappen på controlleren for at åbne guiden, og gå til Personer, og vælg derefter det gamertag, du vil rapportere. Hvis spilleren ikke er en ven, skal du vælge Seneste spillere eller vælge finde en person og indtaste spillerens gamertag for at søge efter det.
  2. Vælg Rapportér eller bloker i spillerens profil.
  3. Vælg Anmeld.
  4. Vælg en af følgende overordnede årsager til anmeldelsen:
    • Spillers navn eller gamertag: Spillerens navn eller gamertag er upassende.
    • Snyd: Spilleren bruger uautoriserede ændringer eller har forsøgt at få en unfair fordel i et multiplayerspil.
    • Spillerbillede: Spillerens gamerbillede er upassende.
    • Talekommunikation: Spilleren bruges upassende, misbrugende eller truende sprog i talekommunikation.
    • Usportslig opførsel: Spilleren udviser ikke god sportsånd.
    • Afslutter tidligt: Spilleren afslutter ofte multiplayerspil for at undgå at tabe.
  5. Vælg Tilføj kommentar for at give flere oplysninger. Når du er færdig, skal du vælge Anmeld.

Rapportér en meddelelse

Hvis du vil anmelde en person, der har sendt dig en upassende tekst eller talemeddelese:

1. Tryk på Xbox-knappen på controlleren for at åbne guiden. Gå til Kommunikation og derefter Samtaler eller Meddelelsesanmodninger.
  2. Fremhæve stødende meddelelsen, og tryk derefter på A-knappen , og vælg Rapportér meddelelse.
  3. Vælg årsagen til rapporten (meddelelse eller spam).
  4. Vælg Tilføj kommentar for evt. at give flere oplysninger. Når du er færdig, skal du vælge Anmeld.

Meddelelser i klubchat kan rapporteres til enten en klubadministrator eller til Xbox. Hvis meddelelsen ikke hører til i klubben, skal du vælge Klubadministrator. Hvis meddelelsen overtræder ordensreglerne, skal du vælge Xbox Live Policy & Enforcement-teamet.

Sådan rapporterer du en Kikker efter gruppe-meddelelse:

1. Gå til dit LFG-indlæg.
  2. Vælg det LFG-indlæg, du vil rapportere, og tryk på A-knappen .
  3. Vælg Rapportér dette indlæg.
  4. Vælg Tilføj kommentar for at give flere oplysninger. Når du er færdig, skal du vælge Anmeld.

Rapportér et element i aktivitetsfeed, kommentar eller registrering

Aktivitetsfeeds på gruppefanen, spillerprofiler, klubber og spilhubs giver spillere mulighed for at se og kommentere på, hvad andre spiller. Disse feeds viser også gameklip og skærmbilleder, også kendt som registreringer. Hvis du vil rapportere et upassende element i aktivitetsfeed eller upassende kommentar:

1. Vælg det element i aktivietsfeed eller den kommentar, der er upassende.
  2. Gå til, og vælg Flere handlinger, og vælg derefter Rapportér.
  3. Vælg, om du vil rapportere det til Klubadministratoren eller Xbox Live Policy & Enforcement-teamet.
  4. Vælg Tilføj kommentar for at give flere oplysninger. Når du er færdig, skal du vælge Anmeld.

Klubfeedelementer kan rapporteres til enten en klubadministrator eller til Xbox. Hvis elementet ikke hører til i klubben, skal du vælge Klubadministrator. Hvis elementet overtræder ordensreglerne, skal du vælge Xbox Live Policy & Enforcement-teamet.

Du kan også fjerne dine egne elementer i aktivitetsfeed og eventuelle kommentarer, der er knyttet til dit indhold. Hvis du vil fjerne et bestemt element eller kommentar i feed, skal du vælge Indstillinger og derefter vælge Slet element eller Slet kommentar.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Send en klage over Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?