Filtrer spil og apps på dit Xbox One

I Microsoft Store kan du filtrere spil baseret på klassifikation, antal spillere mv. Find nemt familievenlige spil med denne funktion.

1. Tryk på knappen Xbox for at åbne guiden.
  2. Brug venstre styrepind til at navigere ned til Store. Tryk på A-knappen for at vælge den.
  3. Vælg Gennemse sine, og vælg derefter Alle spil.

For spil:

1. Du kan angive filtre baseret på type, diagram, kategori, antal spillere og funktioner.
  2. Vælg Flere filtre at få vist spilklassifikationer.

For apps: Du kan angive filtre for diagram, kategori og klassifikationer.

Når du har konfigureret, dine filtre vises Microsoft Store-indholdet baseret på dit valg.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Filtrer spil og apps på dit Xbox One ", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?