Skjul, filtrer og fastgør opslag til aktivitetsfeed

Sådan skjuler du et opslag i dit aktivitetsfeed:

1. Vælg opslaget, flyt derefter op, og vælg Indstillinger.
  2. Vælg Skjul.

Når du vælger Skjul, ændres indstillingen til Vis, som du kan vælge, hvis du skifter mening. Når du lukker opslaget, er det skjult permanent.

Sådan skjuler du et spil eller en klub fra dit aktivitetsfeed:

1. Vælg et opslag i et spil eller en klub, flyt derefter op, og vælg Indstillinger.
  2. Vælg Skjul alt fra dette spil (eller denne klub).

Hvis du beslutter, at du vil have vist spillet eller klubben i feedet igen, kan du gå til spil-hubben eller klubben og vælge Vis i mit feed.

Sådan filtrerer du på typerne af indlæg, du vil have vist i dit aktivitetsfeed:

1. Vælg Ikonet Filtrer øverst på feedet, og vælg derefter typerne af indlæg, du vil have vist.
  2. Vælg Anvend.

Du kan også fastgøre et indlæg til toppen af dit eget aktivitetsfeed eller en klub, du ejer. Sådan fastgør du et indlæg:

1. Gå til din profil eller klub, og vælg Aktivitetsfeed.
  2. Vælg det indlæg, du vil fastgøre, flyt derefter op og, vælg Indstillinger.
  3. Vælg Fastgør til aktivitetsfeed eller Fastgør til klub.

Hvis du vil fjerne fastgørelsen, skal du gå tilbage til Indstillinger og vælge Frigør.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Skjul, filtrer og fastgør opslag til aktivitetsfeed", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?