Hvordan finder jeg turneringer?

Video: Deltag i en turnering. Find og deltag i turneringer direkte på din Xbox One.

Bemærk! Denne video findes kun på engelsk.

Her er tre måder:

Gå til guiden

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg Multiplayer, og vælg derefter Turneringer.
  3. Hvis du har tilmeldt dig en turnering, bliver den vist. Under Spil med turneringer kan du se de spil, der er kompatible med turneringer, og om der er nogen, som du kan deltage i.
  4. Når du er på spillets turneringsside, kan du tilmelde dig hændelsen.

Gå til en spilhub

1. Vælg et spil, der er kompatibelt med turneringer, og tryk derefter på knappen Menu på controlleren.
  2. Vælg Gå til spilhub, og vælg fanen Multiplayer. Gå til fanen Turneringer, og vælg derefter en turnering, og tilmeld dig den.

Gå til en klub

1. Gør et af følgende:
    • Gå til Klubber på Xbox. Tryk på knappen Xbox for at åbne vejledningen, vælg Start > Community > Klubber på Xbox. Gennemse de udvalgte klubber, eller vælg Find en klub.
    • Gå til din liste over klubber. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg Personer, og vælg derefter en klub på listen.
  2. Vælg fanen Multiplayer i en klub, og vælg derefter fanen Turneringer for at vælge en begivenhed på listen, og tilmeld dig den. Hvis du er klubejer eller administrator, kan du også oprette din egen turnering i klubben.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hvordan finder jeg turneringer?", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?