Opret et Kikker efter gruppe-opslag

Når du bruger Kikker efter gruppe til at oprette opslag, skabes en "spillere søges"-annonce, som personer i Xbox-communityet kan se og svare på. Det er en nem måde at møde andre på, der har de samme mål og interesser som dig – og du kan rekruttere op til 15 andre spillere.

Sådan opretter du et opslag om Kikker efter gruppe:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at vælge guiden, vælg Multiplayer, og vælg derefter Kikker efter gruppe.
  2. Vælg Søg efter eller opret opslag, og vælg derefter et spil fra listen (så kommer du til spilhubben).
  3. Vælg Opret et opslag.
  4. Tilføj tags og en beskrivelse, tilpas så detaljerne, så som antal spillere, du har behov for. Du kan planlægge et tidspunkt, hvor I skal mødes ved at justere Dag og Gruppens starttid, eller hvis du vil samle personer til at oprette en gruppe lige nu, skal du vælge Nu.
  5. Vælg Slå op, når du er færdig.