Sådan administrerer du dit aktivitetsfeed og beskyttelsen af personlige oplysninger

Aktivitetsfeedet gør det muligt at sende meddelelser til venner og dele dine seneste bedrifter. Opret et generelt indlæg ved at gå til fanen Gruppe og vælge Har du noget at dele?, eller kommentere på en af dine venners gennemførelser, skærmbilleder, gameklip eller udsendelser.

Hvis indhold kan jeg se i aktivitetsfeeds?

Voksne kan også se skærmbilleder, gameklip og udsendelser, der er lavet af alle andre på Xbox Live. Hvis dette ikke appellerer til dig, kan du ændre dette under Indstillinger. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg System > Indstillinger, og vælg derefter Konto > Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed > Xbox Live-privatliv > Vis detaljer og tilpas > Spilindhold.

Indstillinger Spilindhold omfatter:

• Du kan dele gameklip og skærmbilleder
  • Andre kan se dine gameklip og skærmbilleder.
  • Du kan se og uploade communityoprettelser
  • Du kan udsende gameplay
  • Du kan dele indhold, der er lavet med Kinect eller et andet kamera

Vælg en angivelse fra hver valgmulighed (f.eks. Bloker) for at begrænse, hvis kommentarer og indhold, du kan se eller vil tillade bliver vist.

Standardindstillinger for teenagere og børn er mere restriktive, men de kan justeres af en voksen i familien.

Hvem kan kommunikere med mig på mit aktivitetsfeed?

Hvis der er tale om voksne, kan alle se og kommentere på, hvad der sker på dit aktivitetsfeed. Her er andre ting, de kan gøre:

• Synes godt om noget i dit feed.
  • Dele noget i dit feed med en anden.
  • Se, hvem der syntes godt om eller har delt noget.
  • Efterlad kommentarer om noget i din feed.
  • Læs andre personers kommentarer.

Standardindstillinger for børn er mere restriktive, men de kan justeres af en voksen i familien. Indstillinger kan f.eks. bruges til kun at tillade, at et barns venner kan kommunikere med det. De kan se andre personers indhold, men de har brug for tilladelse, hvis de vil tilføje venner.

Teenagere har grundlæggende de samme standardindstillingerne som voksne.

Hvis du vil ændre indstillingerne for dit aktivitetsfeed, skal du opdatere dine privatlivsindstillinger. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg System > Indstillinger, og vælg derefter Konto > Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed > Xbox Live-privatliv > Vis detaljer og tilpas > Kommunikation og multiplayer.

Indstillinger under Kommunikation og multiplayer omfatter:

• Du kan deltage i multiplayerspil
  • Du kan spille med personer uden for Xbox Live
  • Andre kan kommunikere med tale, tekst eller inviterede
  • Du kan kommunikere uden for Xbox Live med stemme og tekst
  • Du kan bruge video til kommunikation
  • Andre kan se dit aktivitetsfeed

Vælg en angivelse fra hver valgmulighed (f.eks. Venner) for at begrænse, hvem der kan se dit feed og kommunikere med dig.

Hvad kan ellers påvirke mit aktivitetsfeed?

Et par indstillinger vil dele gennemførelser og spiloptagelser automatisk i dit aktivitetsfeed. Hvis du vil ændre disse indstillinger, skal du trykke på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælge System > Indstillinger og derefter vælge Præferencer > Aktivitetsfeed.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du administrerer dit barns indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger, under Rediger dit barns indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed på Xbox.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan administrerer du dit aktivitetsfeed og beskyttelsen af personlige oplysninger", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?