Sådan administrerer du dit aktivitetsfeed og beskyttelsen af personlige oplysninger

Aktivitetsfeedet gør det muligt at sende meddelelser til venner og dele dine seneste bedrifter. Lav et generelt indlæg ved at gå til Gruppe-twist og vælge Har du noget at dele? eller kommentere på en af dine venners gennemførelser, skærmbilleder, gameklip eller -udsendelser.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du administrerer dit barns indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger, under Rediger dit barns indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed på Xbox.

Hvis kommentarer og billedtekster kan jeg se i aktivitetsfeeds?

Voksne kan se kommentarer og billedtekster, der er skrevet af andre på Xbox Live. (Teenagere og børn starter med flere restriktive indstillinger.) Hvis det ikke er noget for dig, kan du ændre dette ved at gå til Indstillinger og vælge Konto > Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed > Xbox Live-privatliv > Vis detaljer og tilpas > Spilindhold > Du kan se og dele indhold. Vælg Venner eller Bloker for indsnævre, hvis kommentarer og billedtekster du kan se.

Hvem kan se mit aktivitetsfeed?

For voksne kan alle se, hvad der sker på dit aktivitetsfeed. (Teenagere og børn starter med flere restriktive indstillinger.) Her er andre ting, de kan gøre:

• Synes godt om noget i dit feed.
  • Dele noget i dit feed med en anden.
  • Se hvem, der synes godt om noget.
  • Efterlad kommentarer om noget i din feed.
  • Læs andre personers kommentarer.

Hvis du vil ændre indstillinger for dit aktivitetsfeed, skal du opdatere indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger ved at gå til Indstillinger og vælge Konto > Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed > Xbox Live-privatliv > Vis detaljer og tilpas > Kommunikation og multiplayer > Andre kan se dit aktivitetsfeed. Vælg Venner eller Blokér for at indskrænke, hvem der kan se dit feed.

Hvad kan ellers påvirke mit aktivitetsfeed?

Et par indstillinger vil dele gennemførelser og spiloptagelser automatisk i dit aktivitetsfeed, hver gang du opretter et. Du kan kontrollere dette ved at gå til Indstillinger og vælge Præferencer > Aktivitet Feed > Del gennemførelser automatisk for gennemførelser og Præferencer > Aktivitet Feed > Del klip og skærmbilleder automatisk for spiloptagelser.