Sådan spiller du i en klub

Du kan spille med folk i en klub på mange måder, men det nemmeste er at komme med i eller selv starte en gruppe og bruge Kikker efter gruppe.

Sådan kan du komme med i en gruppe i en klub:

1. Gå til en klub ved at gøre en af følgende ting:
    • Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælg Personer, og vælg derefter Klubber for at udforske klubber, du kan deltage i, eller for at se klubber, du allerede er medlem af.
    • Tryk på Xbox-knappen , vælg Start, vælg fanen Community, vælg Klubber på Xbox, gennemse eller søg efter en offentlig klub, og vælg den så.
  2. Når du er i en klub, skal du vælge fanen Multiplayer.
  3. Hvis deltagelse i en gruppe er mulig, kan du vælge gruppen og dernæst vælge Deltag i gruppe.

Sådan kan du oprette en gruppe i en klub:

1. Gør et af følgende:
    • Gå til en klub, du er medlem af. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne Personer og derefter Klubber for at vælge en klub på listen.
    • Tjek en offentlig klub ud. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælg Personer > Klubber, og vælg derefter Udforsk alle klubber. Gennemse de udvalgte klubber, eller søg efter dem ved at vælge Find en klub.
  2. Sådan vælger du en klub.
  3. Når du er i en klub, skal du vælge fanen Multiplayer, vælge Opret gruppe i klubben og derefter vælge en af invitationsmulighederne. Hvis det er muligt at deltage i din gruppe, vil personer i klubben straks kunne tilmelde sig gruppen.

Sådan bruger du Kikker efter gruppe

Kikker efter gruppe er som en “spillere søges”-opslagstavle på Xbox Live - en måde at hjælpe dig til at finde spillere med lignende mål og interesser. Svar på indlæg, der er oprettet af personer i Xbox-communityet, f.eks. “Søger spillere til jagt på gennemførelser i Minecraft”. Eller opret dit eget opslag – når nok folk er interesseret, skal du bare samle dem i din gruppe og spille!

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan spiller du i en klub", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?