Del denne side

Start en gruppe på Xbox One

Video: Start en gruppe. Inviter venner til en Xbox Live-gruppe for at chatte, mens I spiller eller ser en serie.

Bemærk! Denne video findes kun på engelsk.

Hvis du vil starte en gruppe, skal enten du eller en anden på den Xbox-konsol, du bruger, have Xbox Live Gold.

  1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg Multiplayer > Start en gruppe.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Start en gruppe på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side