Sådan kan du se dine venners aktiviteter på Xbox One

Der er et par måder, hvorpå du kan se, hvad dine venner har gang i på Xbox.

Sådan ser du, hvad alle har gang i:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Start, gå derefter til fanen Gruppe.

Sådan ser du en vens aktivitet:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg derefter Personer.
  2. Vælg en ven, og vælg så Se fuld profil.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan kan du se dine venners aktiviteter på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?