Bliv medlem af en klub

Video: Bliv medlem af en klub

Se videoen Bliv medlem af en klub. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Sådan bliver du medlem af en klub

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg derefter Personer > Bliv medlem af en klub. Vælg en klub, der interesserer dig, eller vælg Udforsk alle klubber for at se mere. Eller gå til Start, til fanen Community, og vælg Klubber på Xbox.
  2. Gennemse de udvalgte klubber, eller vælg Find en klub for at søge efter en.
  3. Vælg en klub.
  4. Vælg Anmod om at deltage under Velkommen. Ejeren og administratorerne får besked om, at du gerne vil være medlem.

Når en klub har accepteret din anmodning, bliver du medlem, og klubben vises i området Personer i guiden.

Hvis du vil se, om du har fået klubinvitationer, skal du gå til Klubber på Xbox (se trin 1). Når du modtager klubinvitationer, vil de blive vist under Dine klubinvitationer. Vælg Acceptér invitation under den klub, som du gerne vil være medlem af.

Sådan forlader du en klub

1. Gå til Start, rul til fanen Community, og vælg Klubber på Xbox.
  2. Vælg den klub, du vil forlade.
  3. Vælg Forlad klub på klubbens startside.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Bliv medlem af en klub", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?