Deltag i Arena-konkurrencer på Xbox Live

Er du klar til at teste dine spilfærdigheder? Med Arena på Xbox Live kan spillere konkurrere i onlineturneringer, der er skræddersyet til alle dygtighedsniveauer. Tilmeld dig en turnering, slå dig sammen med vennerne, eller gå solo (afhængigt af spillet), og spil, så du kan vinde den ultimative håneret!

Når du er på farten, kan du bruge Xbox-appen på enhver Windows 10-enhed til at tilmelde dig, oprette turneringer og sågar spille i turneringer med din gaming-pc. Du kan også bruge Xbox-appen på din iOS- eller Android-enhed til at få turneringsnotifikationer.

Du kan finde oplysninger om tilgængelige titler under Hvilke spil kan jeg spille i Arena på Xbox Live?