Send og modtag meddelelser på Xbox One

Hvis du vil bruge talemeddelelser, skal du slutte et headset til din trådløse controller til Xbox One eller bruge Kinect.

Før du sender og modtager meddelelser – også kaldet chatbeskeder – skal du overveje, hvem der kan kommunikere med dig via sms og tale på Xbox Live og i multiplayerspil uden for Xbox Live. Det kan du gøre ved at trykke på Xbox-knappen på din controller for at åbne guiden og derefter vælge System > Indstillinger > Konto > Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed > Xbox Live-privatliv > Vis detaljer og tilpas > Kommunikation og multiplayer.

Bemærk! Gruppemeddelelser (meddelelser til mere end én person), der sendes før opdateringen fra maj 2019, er ikke tilgængelige efter maj 2019. Vi undskylder ulejligheden. Hvis du vil gemme en kopi af vigtige gruppemeddelelser, skal du gøre følgende:

1. Log på support.xbox.com.
  2. Vælg dit gamertag øverst til højre i browseren, og vælg derefter Xbox-profil > Meddelelser.
  3. Vælg en meddelelse, der skal gemmes, og kopiér og indsæt indholdet i en mail eller en fil, der skal gemmes.

Sådan sender du meddelelser

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Kommunikation > Ny chat.
  2. Angiv et gamertag, eller vælg én eller flere personer på din venneliste, og vælg derefter Udført.

Bemærk! Hvis du vil sende meddelelser til en person, der ikke er på din venneliste, skal du kende personens gamertag.

Hvis du vil sende en meddelelse til en person, du har spillet med for nylig, skal du åbne guiden og vælge Personer > Seneste spillere. Vælg en person, og send derefter en meddelelse fra personens profil.

3. Gør et af følgende:
    • Skriv din meddelelse i feltet. Vælg Enter, når du er færdig.
    • Hvis du vil sende en stemmechat, skal du vælge Enter for at lukke tastaturet og derefter vælge mikrofonikonet og optage din meddelelse.
  4. Når du er tilfreds med meddelelsen, skal du vælge Send meddelelse.

Hvis du vil starte en gruppemeddelelse fra en stemmechat, skal du vælge en gruppechat – dvs. en meddelelse med mere end én modtager – og derefter vælge Deltag i snakken. Dermed startes en privat stemmechat for alle i tekst-chatten.

Sådan modtager du meddelelser

Meddelelser, du modtager fra venner og andre personer, som du har udvekslet meddelelser med, vises blandt dine chatbeskeder.

Nye meddelelser fra personer, der ikke allerede er på din venneliste, vises under Meddelelsesanmodninger.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Send og modtag meddelelser på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?