Send talemeddelelser eller sms'er på Xbox One

Bemærk! Hvis du vil bruge talemeddelelser, skal du slutte et headset til din Xbox One Wireless Controller eller bruge Kinect.

Sådan sender du meddelelser til dine venner:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg derefter Kommunikation > Ny samtale.
  2. Vælg én eller flere personer fra din venneliste, og vælg derefter Udført.
  3. Vælg ikonet for tekst eller mikrofon, og gør derefter et af følgende:
    • Skriv din meddelelse i feltet. Vælg Enter, når du er færdig.
    • Vælg Optag for at efterlade en talemeddelelse. Når du er færdig med at optage, skal du vælge Stop, eller du kan tale videre, indtil du når tidsgrænsen. Når du er tilfreds med meddelelsen, skal du vælge Send meddelelse.

Sådan sender du meddelelser til andre personer, f.eks. en person, som du har spillet med for nylig:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Personer > Seneste spillere.
  2. Vælg en person på listen, og vælg derefter Se hele profilen > Send meddelelse.
  3. Vælg Ny meddelelse eller ikonet for mikrofon, og gør derefter et af følgende:
    • Skriv din meddelelse i tekstfeltet. Vælg Enter, når du er færdig.
    • Vælg Optag for at efterlade en talemeddelelse. Når du er færdig med at optage, skal du vælge Stop, eller du kan tale videre, indtil du når tidsgrænsen. Når du er tilfreds med meddelelsen, skal du vælge Send.

Hvis du vil sende meddelelser til en person, der ikke er på din venne- eller favoritliste, skal du kende denne persons gamertag.

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Personer > Find en person.
  2. Skriv et gamertag i feltet, og vælg derefter på Enter.
  3. Når vedkommendes profil vises, skal du vælge Se hele profilen > Send meddelelse.
  4. Vælg Ny meddelelse eller ikonet for mikrofon, og gør derefter et af følgende:
    • Skriv din meddelelse i feltet. Vælg Enter, når du er færdig.
    • Vælg Optag for at efterlade en talemeddelelse. Når du er færdig med at optage, skal du vælge Stop, eller du kan tale videre, indtil du når tidsgrænsen. Når du er tilfreds med meddelelsen, skal du vælge Send.

Hvis du vil have vist svar, skal du trykke på Xbox-knappen for at åbne guiden, og derefter skal du vælge Kommunikation > Samtaler.