Opret en ESL-konto

Nogle turneringer på Xbox Live organiseret af ESL, så du skal gøre følgende, før du kan spille:

1. Opret en konto i ESL Play. Gå til play.eslgaming.com for at komme i gang. Få flere oplysninger om ESL Play under play.eslgaming.com/guide.
  2. Hent ESL-appen fra Microsoft Store. Tryk på knappen Xbox  for at åbne guiden, vælg Store, download appen.
  3. Log på ESL-appen. Når du har oprettet en ESL-konto (eller hvis du har en eksisterende konto), skal du åbne ESL-appen på din Xbox og derefter logge på.

Når din ESL-konto er klar, kan du joine eller oprette teams til World of Tanks, invitere spillere og meget mere.

Hvis du har problemer med din ESL-konto, skal du gå til play.eslgaming.com/support.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Opret en ESL-konto", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?