Hvordan kommer jeg i gang med at bruge Kikker efter gruppe?

• Fra guiden. Tryk på Xbox-knappen  for at vælge guiden, og vælg derefter Multiplayer > Kikker efter gruppe.
  • Fra spilhub. Fremhæv et element, tryk på Menu-knappen  på din controller, vælg Spilhub, og vælg derefter fanen Multiplayer.
  • Fra en klub, som du er medlem af. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælg Personer > Klubber, vælg en klub fra listen, vælg fanen Multiplayer, og vælg derefter Kikker efter gruppe.
  • Fra en klub, som du besøger. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælg Start, vælg fanen Community, og vælg derefter Klubber på Xbox. Gennemse de udvalgte klubber, eller vælg Find en klub for at søge. Vælg en klub, og vælg derefter fanen Kikker efter gruppe.

Du er måske nødt til at ændre på dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger for at kunne bruge Kikker efter gruppe.

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter System > Indstillinger.
  2. Vælg Konto > Privatlivs- og onlinesikkerhed.
  3. Vælg Xbox Live-privatliv > Vis detaljer og tilpas > Kommunikation og multiplayer.
  4. Vælg Alle under Andre kan kommunikere med stemme, tekst eller invitationer.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hvordan kommer jeg i gang med at bruge Kikker efter gruppe?", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?