Vi introducerer klubber til Xbox One og appen Xbox Console Companion

Klubber er onlinemødesteder, som er oprettet af Xbox-communityet, hvor medlemmerne kan spille og være sociale. Bliv medlem af klubber, som interesserer dig, eller opret en ny klub fra grunden (dit hus, dine regler). Spil dine favoritmultiplayerspil, del og chat - alt indenfor klubben!

Desuden er det nemt at tage kluboplevelsen med dig på tværs af dine enheder – det er lige så enkelt som at tage i klubber på appen Xbox Console Companion og fortsætte, hvor du holdt op på Xbox One eller omvendt.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Vi introducerer klubber til Xbox One og appen Xbox Console Companion", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?