Hvilke spil kan jeg spille i Arena på Xbox Live?

Arena på Xbox Live er tilgængelig for Killer Instinct og World of Tanks. Vi er kun lige startet. Der kommer snart flere Arena-spil.

Spildetaljer

• Killer Instinct-turneringer kan spilles på en Xbox One-konsol eller en Windows 10 gaming-pc og på tværs af enheder (hvis du bruger Xbox One, kan du kæmpe mod spillere på pc eller omvendt). På din Xbox-konsol eller Xbox-app på Windows 10 kan du deltage i turneringer i spil-hubben for Killer Instinct eller i en klub. Få Killer Instinct gratis fra Microsoft Store.
  • I øjeblikket er World of Tanks-turneringer organiseret af ESL. Før du kan spille, er der et par ting, du skal gøre én gang i ESL – se Opret en ESL-konto for at få flere oplysninger. Få World of Tanks gratis fra Microsoft Store.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hvilke spil kan jeg spille i Arena på Xbox Live?", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?