Vi introducerer Kikker efter gruppe til Xbox One og appen Xbox Console Companion

Kikker efter gruppe er som en "spillere søges"-opslagstavle til Xbox Live – en metode til at finde spillere med lignende mål og interesser. Søg efter indlæg, der er oprettet af Xbox-communityet, og svar på dem, du synes virker interessante. Du kan også oprette dit eget indlæg, og når der er nok spillere, kan du samle dem i en gruppe og spille!

Det er nemt at tage dine Kikker efter gruppe-aktiviteter til andre enheder – det er lige så nemt som at bruge Kikker efter gruppe i appen Xbox Console Companion og derefter fortsætte, hvor du slap, på Xbox One, eller omvendt.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Vi introducerer Kikker efter gruppe til Xbox One og appen Xbox Console Companion", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?