Xbox Live-udelukkelser

Vi har udviklet Xbox LIVE-tjenesten som et sted, hvor alle medlemmer kan kommunikere og have det sjovt online. For at være med til at give vores kunder en beskyttet oplevelse overvåger vi tjenesten for adfærd, der overtræder Microsoft-serviceaftalen og ordensreglerne. Overtrædelse af ordensreglerne kan medføre en række forskellige handlinger afhængigt af overtrædelsens art og alvorlighed. Denne side beskriver flere typer håndhævelseshandlinger, og hvordan de påvirker de ramte konti.

Vær opmærksom på følgende tommelfingerregler om Xbox Live-udelukkelser:

• Generelt afsluttes udelukkelser nogenlunde på samme tidspunkt af dagen, de blev udstedt – ikke i begyndelsen af kalenderdagen. En 24-timers udelukkelse, der f.eks. blev udstedt kl. 15.00, afsluttes ca. kl. 15.00 den følgende dag, ikke ved midnat.
  • Microsoft er ikke forpligtet til at give en advarsel før udstedelse af en udelukkelse eller en anden håndhævelseshandling. Hvis du accepterer Microsofts ordensregler, anerkender du, at du forstår og accepterer reglerne for Xbox Live-tjenesten.
  • Varigheden af udelukkelsen afbrydelse afhænger af, hvor alvorlig overtrædelsen er. Særligt grove overtrædelser kan resultere i en øjeblikkelig og permanent udelukkelse.

Midlertidige afbrydelser af kommunikation

Midlertidig afbrydelse af kommunikation påtvinges pga. upassende adfærd under kommunikationsaktiviteter på Xbox Live. Denne midlertidige udelukkelse blokerer en konto, så den ikke kan få adgang til kommunikationsfunktioner på Xbox Live, herunder sms'er, talebeskeder, videokommunikation, Skype på Xbox One, chat i spil og gruppechat. Midlertidig afbrydelse af kommunikation udstedes for en angiven midlertidig varighed, der som regel er på 1, 7 eller 14 dage.

Under en midlertidig afbrydelse af kommunikation kan kontoen fortsat have adgang til Xbox Live-tjenesten, herunder multiplayerfunktionen online. Ved slutningen af den midlertidige afbrydelse gendannes alle kommunikationsfunktioner automatisk.

Kontolukning

En kontoudelukkelse blokerer den ramte konto fuldstændigt, så den ikke kan logge på Xbox Live-tjenesten, så længe udelukkelsen er gældende. Kontoudelukkelser udstedes for en angiven varighed, der ofte er på 1, 7 eller 14 dage. Dog kan grove eller gentagne overtrædelser resultere i en permanent udelukkelse.

Kontoudelukkelser kan være blive pålagt ved en række overtrædelser af Microsofts ordensregler. Dette omfatter, men er ikke begrænset til:

• Krænkende eller upassende Xbox Live-profilindhold
  • Upassende adfærd under spil eller snyd
  • Forsøg på at manipulere Xbox Live-tjenesten via netværksforstyrrelse, misbrug af feedback, misbrug af klager eller anden manipulation af systemet
  • Chikane af andre Xbox-brugere, eller hvis man giver sig ud for at være Microsoft-medarbejder eller partnere
  • Forsøger på at udnytte Xbox Live Marketplace eller Xbox Support for at få en økonomisk gevinst
  • Kontoidentitetstyveri, phishing eller andre forsøg på at bedrage Microsoft eller andre spillere

Gennemtvungne ændringer af gamertags

Når en tvungen ændring af gamertag pålægges, tildeler systemet automatisk et nyt gamertag til den pågældende konto, og fremgangsmåden ligner meget den måde, et systemgenereret gamertag stilles til rådighed, første gang du tilmelder dig Xbox Live.

Hvis en spiller ikke er tilfreds med det tildelte gamertag og ønsker at ændre det, kan han eller hun købe et nyt gamertag gennem standardprocessen til skift af gamertag. Dog vil det gamertag, der fik den tvungne ændring, fortsat ikke kunne fås.

Et tvunget skift af gamertag kan udstedes, hvis et gamertag visuelt ligner, lyder som, repræsenterer, peger på, forkorter eller på anden måde antyder et af følgende:

• Krænkende ord eller vendinger
  • Emner eller indhold af seksuel art
  • Hadefuld tale
  • Kontroversielle religiøse emner
  • Berygtede personer eller organisationer
  • Følsomme aktuelle eller historiske begivenheder

Midlertidige afbrydelser af rettigheder

På Xbox One og Xbox på Windows bruges rettigheder til at bestemme, hvad hver konto kan og ikke kan på Xbox Live-tjenesten. En midlertidig afbrydelse af rettigheder kan forekomme, når en konto har misbrugt en bestemt funktion Xbox Live-funktion eller begået en overtrædelse af ordensreglerne, der ikke kræver en fuld kontoudelukkelse. Midlertidig afbrydelse af udvalgte rettigheder kan isolere en kontos upassende indhold eller virkemåde uden at afbryde hele Xbox-oplevelsen på kontoen.

Nogle af de rettigheder, der kan afbrydes midlertidigt som følge af en overtrædelse af ordensreglerne, omfatter:

• Optagelse af klip eller skærmbilleder
  • Deling af Kinect-indhold
  • Multiplayerspil online
  • Deltagelse i en grupper
  • Kommunikation med andre spillere
  • Deling af profilindhold

Hvis en spiller f.eks. opretter et upassende skærmbillede, kan han eller hun få en midlertidig afbrydelse af rettigheder, der midlertidigt fjerner hans eller hendes mulighed for at optage indhold, men onlinemultiplayer og andre Xbox Live-funktioner kan forblive uændrede.

Varigheden af en midlertidig afbrydelse af rettigheder afhænger af, hvor alvorlige overtrædelsen er, og hvilken type den pågældende forseelse er.

Spilspecifikke spærringer

Spiludviklerne har mulighed for at bygge spilspecifik sikkerhed ind i deres produkter og gennemtvinge deres communitypolitikker uafhængigt af det omgivende Xbox Live-system. Dette er ofte tilfældet for spil, der indeholder omfattende spilleroprettet indhold eller har robuste og aktive onlinegrupper. Da alle spil er forskellige, vil den metode, der bruges til at give dig besked om spærring af et spil, afhænge af udvikleren.

Spilspecifikke forbud falder uden for vores område, og Xbox Support kan ikke give indsigt i spilspecifikke håndhævelseshandlinger. Du kan finde specifikke oplysninger om et spilforbud ved at kontakte udvikleren eller spiludgiveren.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Xbox Live-udelukkelser", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?