Kun ostat sisältöä Xbox-konsolilla, ilmenee laskutuksen osoitevirhe

Näet seuraavan virhesanoman, kun yrität ostaa sisältöä Xbox-konsolilla:

Sorry, there’s a problem with your billing address. (Laskutusosoitteessasi on ongelma.) Fix it in Settings, Account, Manage Payment Options, then come back to try again. (Korjaa osoite valitsemalla Asetukset, Tili ja sitten Maksutapojen hallinta. Yritä sen jälkeen uudelleen.)

Tämä tarkoittaa, että laskutusosoitteesi on virheellinen.

Ratkaisut

Huomautuksia

Laskutusosoitteen muuttaminen verkossa

1. Siirry selaimella Oma tili -sivulle.
  2. Kirjaudu tarvittaessa sisään sillä Microsoft-tilillä, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse Maksaminen ja laskutus ja sitten Laskutustiedot.
  4. Valitse Muokkaa profiilia ja korjaa laskutusosoitteesi noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
  5. Yritä tehdä ostos uudelleen.

Laskutusosoitteen muuttaminen Xbox Onella

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Tili > Maksaminen ja laskutus.
  3. Valitse osoitteesi alta Muokkaa tietoja.
  4. Päivitä laskutusosoitteesi toimimalla ohjeiden mukaisesti.

Laskutusosoitteen muuttaminen Xbox 360:ssä

1. Kirjaudu sisään konsoliin Xbox-pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry Asetukset-kohtaan ja valitse sitten Tili.
  1. Valitse Hallitse maksutapoja.
  1. Valitse päivitettävä maksutapa.
  2. Päivitä luottokortin laskutustiedot.
  3. Valitse OK, ja yritä tehdä ostos uudelleen.

Huomautus Jos haluat muuttaa Xbox-tilisi laskutusnimeä, suorita yllä kuvatut tietokoneella tehtävät vaiheet.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Kun ostat sisältöä Xbox-konsolilla, ilmenee laskutuksen osoitevirhe" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?