Virhe 80169cf9 ilmenee, kun lunastat digitaalisen Xbox Live Gold -koodin

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität lunastaa Xbox Live Gold -tilauksen digitaalisen koodin:

80169cf9

Maksutapaa ei voida käyttää tälle ostokselle. Valitse toinen maksutapa tai lisää uusi maksutapa.

Tämä virhesanoma ilmenee, kun tilauksesi on aktiivinen, mutta automaattinen uudistaminen on poistettu käytöstä, ja tilauksen ostamiseen käytetty maksutapa ei enää ole liitetty jäsenyyteen tai se on poistettu tililtäsi.

Ratkaisu

Koska maksutapa on poistettu nykyisestä tilauksestasi, et voi lisätä digitaalista koodia tai tunnusta, kun nykyinen tilauksesi on edelleen aktiivinen. Sinun on odotettava, kunnes tilauksesi päättyy, ennen kuin voit lunastaa tunnuksen. Tilaustunnukset eivät vanhene.

Voit selvittää tilauksesi päättymisajan kirjautumalla sisään Microsoft-tiliisi ja valitsemalla Palvelut ja tilaukset, jolloin nykyisten tilaustesi päättymispäivät tulevat näyttöön.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 80169cf9 ilmenee, kun lunastat digitaalisen Xbox Live Gold -koodin" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?