Virhe 80169EB6 ilmenee, kun ostat sisältöä Xbox-konsolista

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität ostaa sisältöä Xbox-konsolista:

Virhekoodi: 80169EB6

Tämä saattaa tarkoittaa, että tiliisi liitetyssä maksutavassa on ongelma.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Poista vanhentunut maksutapa tililtäsi

Tärkeää Jos maksutapaa käytetään tilauksen maksamiseen, sinun on peruutettava tilauksesi ennen maksutavan poistamista. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Live -tilauksen peruuttaminen.

Jos maksutapaa käytetään vain ostoksiin, voit helposti poistaa sen. Jos haluat poistaa maksutavan, siirry ohjeaiheeseen Maksutavan poistaminen verkossa, valitse näytön vasemmalta puolelta Poista maksutapa ja toimi sitten ohjeiden mukaan.

Ratkaisu 2: Selvitä tililläsi oleva maksamaton maksu

Jos maksutapa liittyy maksamattomia laskuja sisältävään tilaukseen, sinun on maksettava maksamattomat laskut, ennen kuin voit tehdä ostoksen Xbox-konsolilla.

Voit maksaa myöhässä olevat maksut verkossa seuraavasti:

1. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Palvelut ja tilaukset -sivulle.
  2. Etsi myöhässä oleva tilaus luettelosta. Myöhässä oleva summa on merkitty punaisella.
  3. Valitse Maksa nyt ja maksa sitten maksamaton summa toimimalla ohjeiden mukaan.

Huomautus Jos tilauksesi on myöhässä, maksua ei voi suorittaa lisäämällä digitaalista koodia. Sinun on maksettava maksamattomat maksut toimimalla edellä annettujen ohjeiden mukaan ennen digitaalisen koodin lunastamista.

Samankaltaiset ongelmat

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 80169EB6 ilmenee, kun ostat sisältöä Xbox-konsolista" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?