Apua tuotteiden ostamiseen Xbox 360:ssä

Tarvitsetko apua tuotteiden ostamiseen Xbox 360:ssä? Etsi skenaariosi alta.

Olet ostamassa peliä tai lisäosaa

1. Jos sanomassa lukee ”To protect your account, continue your purchase on Xbox.com” (Jatka ostosta tilisi suojaamiseksi Xbox.comissa), skannaa mukana oleva QR-koodi puhelimella.

Huomautus: Jätä Xbox 360 -sanoma auki televisiossa.

Jos et pysty skannaamaan QR-koodia, avaa verkkoselain ja siirry osoitteeseen Xbox.com.

2. Kirjaudu sisään Xbox-profiilisi kanssa käytetyn Microsoft-tilin tunnistetiedoilla ja hanki todennuskoodi pankiltasi toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.
  3. Suorita pankin koodin antamisen jälkeen ostos loppuun Xbox.comissa.
  4. Valitse Xbox 360:ssä I completed my purchase (Suoritin ostokseni) ja valitse sitten Download Again (Lataa uudelleen). Ostamasi tuote ladataan.

Olet ostamassa pelivaluuttaa

1. Jos sanomassa lukee ”To buy this, use your Microsoft account as Payment Option instead of a credit card” (Käytä tämän ostamiseen maksutapana Microsoft-tiliäsi luottokortin sijaan), sinun on lisättävä rahaa Microsoft-tilillesi.
  2. Kirjaudu sisään Xbox-profiilisi kanssa käytetyn Microsoft-tilin tunnistetiedoilla osoitteessa http://aka.ms/xboxgiftcard ja osta lahjakortti. Varmista, että kortti kattaa ostohinnan ja mahdolliset verot.
  3. Kun ostos on suoritettu, lisää saldo tilillesi valitsemalla Redeem now (Lunasta nyt).
  4. Palaa sitten Xbox 360:een ja viimeistele ostoksesi.
  5. Sinun on muutettava oletusmaksutapaa, jotta voit käyttää tilisi saldoa ostosta varten.

Olet tilaamassa Xbox Live Gold -palvelua

1. Jos sanomassa lukee ”To protect your account, continue your purchase on Xbox.com” (Jatka ostosta tilisi suojaamiseksi Xbox.comissa), skannaa mukana oleva QR-koodi puhelimella.

Jos et pysty skannaamaan QR-koodia, siirry osoitteeseen https://www.xbox.com/live/gold.

2. Kirjaudu sisään Xbox-profiilisi kanssa käytetyn Microsoft-tilin tunnistetiedoilla, valitse Xbox Live -tilaus ja rekisteröidy.
  3. Kun ostoksesi on suoritettu, sinun on ehkä kirjauduttava ulos Xbox 360:stä ja sitten takaisin sisään, jotta voit käyttää uutta Xbox Live -jäsenyyttäsi.

Olet vaihtamassa pelaajatunnusta

1. Jos sanomassa lukee ”To protect your account, continue your purchase on Xbox.com” (Jatka ostosta tilisi suojaamiseksi Xbox.comissa), skannaa mukana oleva QR-koodi puhelimella.

Huomautus: Jätä Xbox 360 -sanoma auki televisiossa.

Jos et pysty skannaamaan QR-koodia, siirry osoitteeseen http://aka.ms/changegamertag.

2. Kirjaudu sisään ja vaihda pelaajatunnus toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Huomautus: Ensimmäinen pelaajatunnuksen vaihto on maksuton, mutta seuraavat vaihdot ovat maksullisia.

3. Valitse Xbox 360:ssä I completed my purchase (Suoritin ostokseni). Jos konsolisi ei välittömästi huomioi muutosta, päivitä profiilisi kirjautumalla ulos ja sitten takaisin sisään.

Jos toimit tässä annettujen ohjeiden mukaan, mutta ostoksesi ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä luottokorttisi myöntäneeseen pankkiin. Pankilla saattaa olla omat syynsä ostoksen estämiseen.

Voit yrittää myös käyttää toista luottokorttia ja lisätä rahaa Microsoft-tilillesi.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Apua tuotteiden ostamiseen Xbox 360:ssä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?