Xbox Onen laskutusosoitteen ja maksutapojen hallinta

Haluatko päivittää laskutusosoitteesi tai lisätä maksutavan? Voit tehdä sen ja paljon muuta suoraan Xbox One -konsolissa.

Tällä sivulla

Laskutusosoite

Jos olet muuttanut uuteen osoitteeseen tai vaihtanut nimeä, Microsoft-tilin laskutustiedot on päivitettävä.

Voit päivittää nimesi tai laskutustietosi seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Tili > Maksaminen ja laskutus.
  3. Maksutapasi sekä laskutusosoitteesi tulevat näkyviin. Valitse osoitteesi alta Muokkaa tietoja.
  4. Toimi ohjeiden mukaisesti, jotta voit päivittää laskutusosoitteen.

Laskutusosoitteen päivittäminen verkossa

Voit myös päivittää laskutustietosi verkossa kirjautumalla Microsoft-tilillesi ja siirtymällä kohtaan Maksaminen ja laskutus > Osoitekirja.

Huomautus Koska suojaustietosi muodostuvat sähköpostiosoitteesta ja puhelinnumerosta, sinun on päivitettävä ne verkossa. Lisätietoja saat kohdasta Lisää Microsoft-tiliisi suojaustiedot.

Maksutavat

Jos käyttämäsi maksutapa on vanhentunut tai se ei enää ole voimassa, sinun on päivitettävä se tai lisättävä uusi.

Maksutavat ovat seuraavat:

• Luottokortit, mukaan lukien valmiiksi maksetut luottokortit
  • Pankkikortit (eivät ole käytettävissä kaikilla alueilla)
  • PayPal (eivät ole käytettävissä kaikilla alueilla; lisätietoja on ohjeaiheessa PayPalin käyttäminen Microsoft-tilin kanssa)
  • Suoraveloitus (vain Saksa)
  • Matkapuhelinoperaattorilaskutus (ei käytettävissä kaikilla alueilla)

Huomautus Voit päivittää maksutapoja sekä tilauksia että ostoja varten konsolissa; niiden päivittäminen kuitenkin tapahtuu hieman eri tavoin.

Xbox Onen maksutapojen hallinta ostoja varten

Maksutavan lisääminen:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
  2. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  3. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Tili > Maksaminen ja laskutus.
  4. Valitse Maksutavan lisääminen.
  5. Valitse lisättävä maksutapa: luotto-tai pankkikortti, PayPal tai matkapuhelin.
  6. Kirjoita maksutapasi tiedot ohjeiden mukaisesti.

Päivitä maksutapa:

1. Noudata vaiheita 1–3 kohdassa Lisää maksutapa.
  2. Vieritä oikealle päivitettävän maksutavan kohdalle ja valitse Muokkaa tietoja.
  3. Päivitä maksutavan tiedot ja valitse Tallenna.

Maksuvaihtoehdon poistaminen:

1. Noudata vaiheita 1–3 kohdassa Lisää maksutapa.
  2. Vieritä oikealle poistettavan maksutavan kohdalle ja valitse Poista.
  3. Valitse Kyllä, poista, jolla vahvistat, että haluat poistaa tämän maksutavan.

Xbox Onen maksutapojen hallinta tilauksia varten

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Tili > Tilaukset.
  3. Valitse hallinnoitava tilaus.
  4. Valitse Maksaminen ja laskutus -kohdassa Muuta maksutapa.
  5. Valitse aiemmin lisätty maksutapa tai valitse Lisää uusi maksutapa.

Huomautus Jos hallittava maksutapa liittyy lapsen Xbox-tilaukseen, perehdy ohjeaiheeseen Lapsen Xbox-tilauksen hallinta.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Onen laskutusosoitteen ja maksutapojen hallinta" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?