Maksutapojen hallinta verkossa

Voit hallita Xbox Liven maksutapoja verkossa. Tällä sivulla näytetään, kuinka voit lisätä uuden maksutavan, vaihtaa aiemmin lisättyä maksutapaa tai poistaa vanhan maksutavan.

Maksutavat ovat seuraavat:

• Luottokortit
  • Valmiiksi maksetut kortit
  • Pankkikortit (eivät ole käytettävissä kaikilla alueilla)
  • PayPal-tilit (eivät ole käytettävissä kaikilla alueilla)
  • Suoraveloitus (vain Saksa)

Huomautus Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, lisätietoja on ohjeaiheessa Kadonneen tilin ratkaisu tai Kadonneen salasanan ratkaisu.

Tällä sivulla

Uuden Xbox Live -maksutavan lisääminen verkossa

Uuden maksutavan lisääminen Xbox Live -tilausta varten

Huomautus Jos haluat lisätä uuden maksutavan vain Microsoft Storen ostoksia varten, toimi alla olevassa osassa olevien ohjeiden mukaan.

Voit helposti lisätä uuden maksutavan Xbox Live -tilaustasi varten. Toimi näin:

1. Siirry selaimella Oma tili -sivulle.
  2. Kirjaudu tarvittaessa sisään sillä Microsoft-tilillä, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse Palvelut ja tilaukset.
  4. Valitse Xbox Live -osan Maksutapa-kohdasta Vaihda maksutapaa.
  5. Valitse Lisää uusi maksutapa, valitse Seuraava ja määritä sitten luottokortti, pankkikortti tai PayPal-tili uudeksi maksutavaksi toimimalla ohjeiden mukaan.

Uuden maksutavan lisääminen Microsoft Storen ostoksia varten

Huomautus Jos käytät samaa maksutapaa sekä Microsoft Storen ostoksiin että Xbox Live -tilaukseen, toimi edellisessä osassa annettujen ohjeiden mukaan.

Jos haluat lisätä uuden maksutavan vain Microsoft Storen ostoksia varten, toimi seuraavien ohjeiden mukaan.

1. Siirry selaimella Oma tili -sivulle.
  2. Kirjaudu tarvittaessa sisään sillä Microsoft-tilillä, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse Maksaminen ja laskutus ja sitten Maksutavat.
  4. Valitse Lisää maksutapa ja määritä sitten luottokortti, pankkikortti tai PayPal-tili uudeksi maksutavaksi noudattamalla ohjeita.

Xbox Live -maksutavan muuttaminen verkossa

Maksutavan vaihtaminen on helppoa. Toimi näin:

1. Siirry selaimella Oma tili -sivulle.
  2. Kirjaudu tarvittaessa sisään sillä Microsoft-tilillä, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse Palvelut ja tilaukset.
  4. Valitse Xbox Live -osan Maksutapa-kohdasta Vaihda maksutapaa.
  5. Valitse Change how you pay for these subscriptions (Muuta näiden tilausten maksutapaa) -sivulta vaihdettava maksutapa avattavasta luettelosta.
    Huomautus Jos haluat lisätä uuden maksutavan, valitse Lisää uusi maksutapa, valitse Seuraava ja määritä sitten luottokortti, pankkikortti tai PayPal-tili uudeksi maksutavaksi toimimalla ohjeiden mukaan.
  6. Kun olet valinnut vaihdettavan maksutavan, valitse Seuraava ja vaihda maksutapa toimimalla ohjeiden mukaan.

Xbox Live -maksutavan poistaminen verkossa

Tärkeää Jos maksutapaa käytetään tilauksen maksamiseen, sinun on peruutettava tilauksesi ennen maksutavan poistamista. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Live Gold -tilauksen peruuttaminen.

Maksutavan poistaminen on helppoa. Toimi näin:

1. Siirry selaimella Oma tili -sivulle.
  2. Kirjaudu tarvittaessa sisään sillä Microsoft-tilillä, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse Maksaminen ja laskutus ja sitten Maksutavat.
  4. Valitse poistettava maksutapa ja poista se toimimalla ohjeiden mukaan.