Xbox-tilauksen maksu hylättiin

Jos saat ilmoituksen, että Xbox-tilauksen maksuyritys hylättiin maksamattoman laskun vuoksi, sinun on maksettava maksamaton lasku, ennen kuin voit uudistaa tilauksen.

Huomautus Jos Xbox-tilauksellesi on asetettu käyttörajoitus, perehdy ohjeaiheeseen Xbox-tilauksellesi on asetettu käyttörajoitus.

Jos Xbox-tilaukseesi liittyvä maksutapasi on vanhentunut tai se ei kelpaa, se on vaihdettava, ennen kuin voit maksaa maksamattoman laskun ja uudistaa tilauksen. Voit vaihtaa tilauksesi maksutavan verkossa seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
  2. Valitse Palvelut ja tilaukset.
  3. Valitse Seuraava veloitus -kohdasta Maksa nyt sen tilauksen kohdalla, jonka maksu on myöhässä.
  4. Valitse "Change how you pay for these subscriptions" (Muuta näiden tilausten maksutapaa) -sivulla Change to (Muuta), ja valitse nykyinen maksutapa luettelosta.

Huomautus Jos haluat lisätä uuden maksutavan, valitse Lisää uusi maksutapa, valitse Seuraava ja määritä sitten ohjeiden avulla luottokortti, pankkikortti, PayPal-tili tai matkapuhelinoperaattori uudeksi maksutavaksi.

Lisätietoja matkapuhelinoperaattorin käyttämisestä maksutapana on kohdassa Osta sisältöjä Microsoft Storesta mobiililaskutuksella.

1. Kun olet muuttanut maksutavan, valitse Seuraava. Tällöin maksamattomat laskut siirretään ja uutta maksutapaa veloitetaan välittömästi.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox-tilauksen maksu hylättiin" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?