Xbox-koodien lunastamiseen liittyvien ongelmien vianmääritys

Jos sinulla on ongelmia koodin lunastamisessa, se saattaa johtua vastuullamme olevista palvelukatkoksista. Tässä on nykyinen ostojen ja sisällönkäytön tila:

Päivitä selaimesi kyseisen tilan päivittämiseksi.

Ostaminen ja sisällön käyttäminen: toimii
2018-12-15T18:14:30.7547551+00:00

Voit myös tarkistaa palvelun tilan Xbox-avustajasta. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten Järjestelmä > Xbox-avustaja. Valitse Oma Xbox-avustaja ja sitten valitse Xbox Live -tila.

Jos tilan mukaan palvelu on käytössä, mutta et edelleenkään voi lunastaa koodia, kokeile seuraavia toimia.

Kirjoititko koodin oikein?
Virheellisen koodin virheen yleisin aiheuttaja on kirjoitusvirhe.

Onko koodisi Xboxille tarkoitettu?
Koodit näyttävät usein samanlaisilta, ja tietyt Xbox-pelit sisältävät koodeja, jotka on tarkoitettu käytettäviksi julkaisijan sivustossa Xbox Liven sijaan.

Onko valmiiksi maksettu koodi jo lunastettu toisella Microsoft-tilillä?
Varmista, että et ole lunastanut koodia jo itse – ehkäpä käyttämällä toista pelaajatunnusta tai Microsoft-tiliä. Jos muut henkilöt pääsevät käyttämään koodejasi kotonasi, tarkista, ettei koodia lunastanut joku muu.

Onko tilillesi asetettu käyttörajoitus tai onko sen saldo erääntynyt?

Koodeja ei voi aktivoida tai käyttää, jos Microsoft-tilillesi on asetettu käyttörajoitus tai sillä on maksamattomia laskuja. Sinun on maksettava kaikki käyttörajoitukset ja maksamattomat laskut ja selvitettävä tilin käyttörajoitukset, ennen kuin voit käyttää koodia.

Valitse Saatko virhekoodin sisältävän virhesanoman?.

Jos saat virhekoodin sisältävän virhesanoman, kun yrität lunastaa valmiiksi maksetun koodin, etsi virhekoodia vastaava ratkaisu Virhe- ja tilakoodien haku -sivulta.

Koska virhesanomat voivat johtua palvelukatkoista, tarkista Xbox Live -palvelun tila ilmoitusten (näytetään yläreunassa) varalta ennen virhekoodin hakemista. Tämän sivun päivittäminen päivittää yläreunassa näytettävän tilan.

Valitse Saatko virhesanoman ilman virhekoodia?

Jos saat virhekoodia sisältämättömän virhesanoman, kun yrität lunastaa valmiiksi maksetun koodin, kokeile seuraavia ratkaisuja:

VirhesanomaRatkaisu
Tapahtui jokin virhe. Pahoittelumme. Give it a try in a while. (Yritä hetken kuluttua uudelleen.)Tarkista Xbox Live -palvelun tila. Jos siinä on ongelmia, kokeile koodin lunastamista, kun palvelu on käytössä.
Unable to redeem a 25-character prepaid code on Xbox One (25-merkkisen valmiiksi maksetun koodin lunastaminen Xbox Onella ei onnistu) Lunasta koodi verkossa Lunasta koodi -sivulla.
An error has occurred during the transaction. (Tapahtuman aikana tapahtui virhe.) Yritä myöhemmin uudelleenTarkista Xbox Live -palvelun tila. Jos näet tilasivulla ongelmia, yritä lunastaa valmiiksi maksettu koodi myöhemmin.
Anna kelvollinen koodiYritä kirjoittaa lahjakorttisi koodi uudelleen. Jos olet antanut koodin oikein, yritä lunastaa koodi verkossa Lunasta koodi -sivulla.
Tätä koodia ei voi lunastaa nykyisellä jäsentyypillä

Voit tarkistaa tilaustyypin jollakin seuraavista tavoista:

• Siirry Xbox 360 -konsolissa Settings (Asetukset) -kohtaan, valitse Account (Tili) ja siirry sitten vierittämällä kohtaan Your Memberships (Omat jäsenyydet).
  • Avaa opas painamalla Xbox One -konsolissa Xbox-painiketta valitse Järjestelmä > Asetukset > Tili ja valitse sitten Tilaukset.
  • Siirry tietokoneella tilisi Palvelut ja tilaukset -sivulle.

Tietyt tarjoukset ovat voimassa vain Xbox Live Gold -tilaukselle (esimerkiksi maksullinen mainossisältö). Jos tilauksesi tyyppi ei salli valmiiksi maksetun koodin käyttöä, sinun on päivitettävä Xbox Live Gold -tilaukseen.

Jälleenmyyjä ei ole aktivoinut tätä koodia. Ota yhteyttä myyjään ja pyydä aktivoimaan korttiKaikki koodit on aktivoitava myyntipisteessä, jotta niitä voidaan käyttää Xbox Livessä. Joskus jälleenmyyjällä voi aktivoitaessa ilmetä viivettä. Jos saat tämän virhesanoman, odota 24 tuntia ja yritä uudelleen. Jos kortti ei toimi 24 tunnin kuluttua ostotapahtumasta, vie kortti ostotositteen kanssa takaisin jälleenmyyjälle ja pyydä aktivoimaan se.
Tämä koodi on jo käytetty. Anna koodi, jota ei ole käytetty.

Voit saada tämän sanoman, kun yrität lunastaa tilauksen valmiiksi maksetun koodin tai Microsoft-lahjakortin.

Huomautus Xbox One -konsolissa tämän ongelman virhekoodi on SVC6004. Toimi seuraavien vianmääritysohjeiden mukaan, jos saat tämän virhesanoman Xbox 360:ssä.

Valitse seuraavan tyyppinen koodi ja tarkista, onko se jo käytetty:

• Xbox-tilauksen koodi
    Katso tietokoneellasi Palvelut ja tilaukset -sivulta, onko tilaus jo hyvitetty tilillesi.
  • Microsoft-lahjakortin koodi
    Tarkista tietokoneella Tilaushistoria-kohdasta, onko Microsoft-lahjakortti jo hyvitetty tilillesi.
  • Pelisisällön koodi
    Tarkista tietokoneella omasta pelikirjastostasi, onko peli käytettävissä.

Esiintyykö ongelmia yhä?

Katso lisätietoja lahjakorttien ja koodien vianmäärityksestä aiheesta Lahjakortin tai -koodin lunastaminen Microsoft-tilille.

Samankaltaiset ongelmat

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox-koodien lunastamiseen liittyvien ongelmien vianmääritys" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?