Lahjakorttien ja koodien lunastaminen

Lunasta lahjakortteja ja koodeja Xbox-ostosten tekemistä varten ja Microsoft-tilaustesi laajentamiseksi (Xbox Live Gold, Xbox Game Pass jne.).

Koodit ovat 25 merkkiä pitkiä ja niissä on sekä numeroita että kirjaimia. Koodeissa on viisi viiden merkin sarjaa, jotka on painettu jälleenmyyjältä ostettuun korttiin.

Tällä sivulla

Huomautus Koodeja ei voi käyttää eikä aktivoida, jos tililläsi on maksamaton maksu tai jos maksutapasi on vanhentunut tai se ei enää kelpaa. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-tilauksen maksamattoman laskun maksaminen.

Koodin lunastaminen Xbox Onella

1. Kirjaudu omaan Xbox One -konsoliisi (varmista, että olet kirjautunut sillä Microsoft-tilillä, jota käyttäen haluat lunastaa koodin).
  2. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten Aloitus.
  3. Vieritä oikealle ja valitse Store-välilehti.
  4. Valitse Käytä koodi.
  5. Kirjoita 25-merkkinen koodi ja noudata kehotteita. Järjestelmä täyttää koodin yhdysviivat automaattisesti.

Koodin lunastaminen verkkoselaimella

1. Siirry verkkoselaimella osoitteeseen redeem.microsoft.com.
  2. Kirjaudu sisään, kirjoita 25-merkkinen koodi ja noudata kehotteita. Järjestelmä täyttää koodin yhdysviivat automaattisesti.

Koodin lunastaminen Windows 10 -laitteella

1. Kirjaudu omaan tietokoneeseesi (varmista, että olet kirjautunut sillä Microsoft-tilillä, jota käyttäen haluat lunastaa koodin).
  2. Paina käynnistyspainiketta, kirjoita kauppa ja valitse sitten Microsoft Store.
  3. Valitse Lisää … > Lunasta koodi
  4. Kirjoita 25-merkkinen koodi ja noudata kehotteita. Järjestelmä täyttää koodin yhdysviivat automaattisesti.

Ennakkoon maksetun koodin lunastaminen iOS-, Android- tai Windows 10 -mobiililaitteella

1. Avaa Xbox-mobiilisovellus ja kirjaudu sisään (varmista, että olet kirjautunut sillä Microsoft-tilillä, jota käyttäen haluat lunastaa koodin).
  2. Paina vasemmassa yläkulmassa olevaa Valikko-painiketta.
  3. Valitse Microsoft Store tästä luettelosta ja valitse sitten Lunasta koodi.
  4. Kirjoita 25-merkkinen koodi ja noudata kehotteita. Järjestelmä täyttää koodin yhdysviivat automaattisesti.

Koodin lunastaminen Windows 10:n Xbox-konsolin oheissovelluksella

1. Paina tietokoneen Käynnistä-painiketta ja valitse sitten Xbox-konsolin oheissovellus sovellusluettelosta.
  2. Varmista, että olet kirjautunut samalla Microsoft-tilillä, jota käyttäen haluat lunastaa koodin. Jos sinun on kirjauduttava sisään toisella tilillä, valitse pelaajatunnuksen kuva vasemmasta siirtymispalkista, valitse sitten Kirjaudu ulos ja kirjaudu sisään oikealla tilillä.
  3. Valitse Microsoft Store vasemmasta siirtymispalkista ja valitse sitten Lunasta koodi.
  4. Kirjoita 25-merkkinen koodi ja noudata kehotteita. Järjestelmä täyttää koodin yhdysviivat automaattisesti.

Koodin lunastaminen Xbox 360 -laitteella

1. Kirjaudu omaan Xbox 360 -konsoliisi (varmista, että olet kirjautunut sillä Microsoft-tilillä, jota käyttäen haluat lunastaa koodin).
  2. Paina ohjaimen Xbox-opaspainiketta.
  3. Valitse Games & Apps (Pelit ja sovellukset) ja valitse sitten Redeem Code (Lunasta koodi).
  4. Kirjoita 25-merkkinen koodi ja noudata kehotteita. Järjestelmä täyttää koodin yhdysviivat automaattisesti.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Lahjakorttien ja koodien lunastaminen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?