Tietoja lahjakorteista ja koodeista

Microsoft- tai Xbox-lahjakortin avulla voit antaa onnellisen vastaanottajan valita haluamansa lahjakortin. Maksuja tai vanhentumispäivämääriä ei ole, ja molempien korttien avulla voi ostaa:

Jos haluat lunastaa saamasi lahjakortin, siirry osoitteeseen microsoft.com/redeem. Lisää tapoja lunastaa lahjakortteja ja koodeja on ohjeaiheessa Xbox-koodin lunastaminen.

Mistä löydän omat tilaukseni?

Tarkastele ja hallitse kaikkia tilauksiasi samassa paikassa. Siirry osoitteeseen account.microsoft.com, paina kirjautumispainiketta, anna Microsoft-tilisi ja noudata kehotteita. Kun olet kirjautunut sisään, valitse Palvelut ja tilaukset.

Miten voin nähdä oman lahjakorttini saldon?

Kun lunastat lahjakortin tai -koodin, sillä oleva summa lisätään Microsoft-tilisi saldoon. Voit tarkastella ja hallita Microsoft-tilin saldoa siirtymällä osoitteeseen account.microsoft.com, paina sitten kirjautumispainiketta, anna Microsoft-tilisi ja noudata kehotteita. Kun olet kirjautunut sisään, valitse Maksaminen ja laskutus > Maksuasetukset.

Missä kaikki pelini, sovellukseni ja lisäosani ovat?

Lisätietoja sisällön löytämisestä Xbox Onessa on ohjeaiheessa Pelien ja pelisisällön etsiminen, kun koodi on lunastettu verkossa Xbox Onella.

Miten voin tarkastella tilaushistoriaani?

Voit nähdä tilaushistoriasi siirtymällä osoitteeseen account.microsoft.com, paina sitten kirjautumispainiketta, anna Microsoft-tilisi ja noudata kehotteita. Kun olet kirjautunut sisään, valitse Maksaminen ja laskutus > Tilaushistoria.

Huomautukset

• Microsoft- tai Xbox-lahjakortilla ei voi ostaa sisältöä Microsoft Storesta eikä Xbox 360 ‑sisältöä Xbox Onella.
  • Varmista Xbox- tai Microsoft-lahjakorttia ostaessasi, että käyttämäsi valuutta vastaa vastaanottajan laskutustilin valuuttaa. Muussa tapauksessa vastaanottaja ei voi lunastaa lahjakorttia.
  • Jos lunastat Microsoft- tai Xbox-lahjakortin maassa, joka ei vastaa laskutustiliisi liittyvää maata, et voi käyttää kyseisiä varoja.
  • Microsoft-tililläsi olevia varoja ei voi siirtää Microsoft- tai Xbox-lahjakortin lunastamisen jälkeen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Tietoja lahjakorteista ja koodeista" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?