Xbox-tilauksen maksutavan vaihtaminen

Xbox-tilauksen nykyisen maksutavan päivittäminen Voit vaihtaa Xbox-tilausten maksutapaa painamalla vihreää kirjautumispainiketta.

Jos Xbox-tilauksen maksamiseen käytettävä maksutapa on vanhentunut tai se ei enää kelpaa, sinun on päivitettävä se, jotta et menetä oikeutta tilauksen käyttöön.

Maksutavan vaihtaminen verkossa

Voit vaihtaa Xbox-tilauksen maksutavan verkossa seuraavasti:

1. Kirjaudu selaimella Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Palvelut ja tilaukset -sivulle.

Huomautus Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, lisätietoja on ohjeaiheessa Kadonneen tilin ratkaisu tai Kadonneen salasanan ratkaisu.

2. Etsi luettelosta Xbox-tilaus, jonka maksutavan haluat vaihtaa, ja valitse sitten Vaihda maksutapaa.
  3. Valitse uusi maksutapa luettelosta tai valitse Lisää uusi maksutapa ja lisää sitten luottokortti, pankkikortti, PayPal-tili tai matkapuhelinoperaattori uudeksi maksutavaksi.

Huomautus Lisätietoja matkapuhelinoperaattorin käyttämisestä maksutapana on kohdassa Osta sisältöjä Microsoft Storesta mobiililaskutuksella.

Xbox-tilauksen maksutavan päivittämisen jälkeen voit poistaa maksutavan, jota et enää halua käyttää.

Jos haluat käyttää digitaalista koodia tilauksen uusimisen sijaan, voit lunastaa digitaalisen koodin verkossa. Sinun on silti peruutettava nykyinen tilauksesi, jotta uusintamaksuja ei peritä.

Huomautus Jos tilauksesi on myöhässä, sinun on maksettava myöhässä olevat maksut toimimalla edellä annettujen ohjeiden mukaan ennen digitaalisen koodin lunastamista.

Maksutavan vaihtaminen Xbox One -konsolissa

Jos käytät Xbox One -konsolia, voit helposti vaihtaa Xbox-tilauksesi maksutavan asioimatta verkossa.

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Tili > Tilaukset.
  3. Valitse hallinnoitava tilaus.
  4. Valitse Maksaminen ja laskutus -kohdassa Muuta maksutapaa.
  5. Valitse aiemmin lisätty maksutapa tai valitse Lisää uusi maksutapa ja lisää sitten luottokortti, pankkikortti, PayPal-tili tai matkapuhelinoperaattori uudeksi maksutavaksi.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox-tilauksen maksutavan vaihtaminen " vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?