Xbox Game Pass for Consolen usein kysytyt kysymykset

Tällä sivulla

Mikä on Xbox Game Pass?

Voit edulliseen kuukausihintaan nauttia rajattomasta pääsystä yli sataan upeaan Xbox-peliin, joiden joukossa on Xbox 360:lle ja alkuperäiselle Xboxille suunniteltuja pelejä. Game Pass -tilauksia voi käyttää Xbox Onella ja PC:llä. Xbox Game Pass Ultimate toimii sekä konsolilla että PC:llä, ja se sisältää myös Xbox Live Gold -jäsenyyden.

Pelien pelaamiseen tarvitaan aktiivinen Game Pass -tilaus. Tietyt pelit saattavat olla vain 18 vuotta täyttäneiden tilinhaltijoiden käytettävissä. Tarjotut pelit sekä niiden määrä voi vaihdella ajan kuluessa ja maittain tai alueittain, eivätkä pelit ole välttämättä saatavilla kaikilla alueilla.

Miten voin peruuttaa Game Pass -tilauksen?

Lisätietoja on kohdassa Xbox-tilauksen peruuttaminen.

Mistä löydän pelejä?

Tutustu uusimpiin tietoihin Game Pass -sovelluksessa, Xbox Game Pass -sivustossa tai Xbox One Game Pass -keskuksessa.

Miten voin asentaa pelejä?

Xboxilla ja PC:llä voit asentaa pelin sen tietosivulta. Käytä mobiililaitteella Game Pass ‑mobiilisovellusta asettaaksesi Xbox-kotikonsoliin asennettavat pelit jonoon. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-kotikonsolin määrittäminen.

Miten hallitsen pelejä?

Hallitse ladattujen Xbox Game Pass ‑pelien kirjastoa Xbox Onessa Omat pelit ja sovellukset ‑kohdassa ja tietokoneella Xbox (Beta) -sovelluksen Asennetut-alueella. Voit myös käydä konsolilla Xbox Game Passissa, Xbox Game Passissa online-tilassa tai Xbox (Beta) -sovelluksessa valitsemassa ja lataamassa uudet nimikkeet.

Mistä tiedän, mitkä peleistäni ovat peräisin Game Passista?

Valitse Omat pelit ja sovellukset -kohdassa Game Pass. Luettelon yläosassa olevat välilehdet näyttävät ensin Xboxille asennetut pelit. Korosta toinen välilehti, niin näet loput pelit, joiden asennus on saatavilla Game Passin kautta.

Voiko Game Passin avulla pelata moninpelejä?

Kyllä, mutta riippuu pelistä. Lisäksi moninpeliin tarvitaan joko Xbox Game Pass Ultimate tai Xbox Live Gold -tilaus (myydään erikseen).

Voinko pelata pelejä, jotka ovat poistettu Game Passista?

Xbox Game Passin kautta asennetut pelit ovat pelattavissa Game Pass -luettelosta poistamisen jälkeen vain, jos ne ostetaan. Xbox Game Pass -tilaajana saat pelejä ostaessasi mojovan alennuksen.

Pelit, jotka ostat alennuksella, saat pitää. Samoin saat pitää kaikki ostamasi lisäosat riippumatta siitä, ostatko peruspelin vai et.

Joka tapauksessa aina, kun kirjaudut Xbox Liveen, pelitietosi tallennetaan verkkoon. Tämä tarkoittaa sitä, että kun seuraavan kerran pelaat peliä – riippumatta siitä, oletko ostanut kyseisen pelin, pelaatko sitä jonkun toisen kotona tai onko peli palannut Game Passiin – voit jatkaa juuri siitä, mihin jäit.

Miten peliostojen Game Pass -alennukset toimivat?

Xbox Game Pass -jäsenet voit säästää jopa 20 % Xbox One -peleistä, jotka on ostettu nykyisestä luettelosta, sekä jopa 10 % niihin liittyvistä pelien lisäosista ja tarvikkeista.

Alennukset perustuvat Microsoft Storen hintoihin ja pelin yleiseen julkaisupäivään. Jäsenet saavat jopa 10 % alennuksen Microsoft Storen hinnasta, kun pelin julkaisupäivästä on kulunut 31–90 päivää. 90 päivää pelin julkaisupäivän jälkeen jäsenet saavat jopa 20 prosentin alennuksen. Xbox Game Pass -jäsenet saavat pelin lisäosista ja tarvikkeista jopa 10 % alennuksen kyseisen lisäosan julkaisupäivästä alkaen.

Game Pass -alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin eikä vaihtaa rahaksi. Alennustarjouksiin ei kuulu nimikkeitä, jotka on julkaistu edeltävän 30 päivän aikana. Alennukset määräytyvät Microsoft Storen hinnan perusteella. Vaatimukset, ominaisuudet, verkkopalvelut tai tilaukset voivat muuttua ja/tai ne voidaan lakkauttaa. Alennuksiin sovelletaan Microsoftin palvelusopimusta.

Voinko ostaa lisäsisällön erikseen?

Xbox Game Pass ‑jäsenet voivat ostaa Xbox One ‑pelin lisäsisältöä ja tarvikkeita jopa 10 prosentin alennuksella Microsoft Storen hinnasta pelin ollessa Xbox Game Pass ‑luettelossa. Game Pass -alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin eikä vaihtaa rahaksi. Alennustarjouksiin ei kuulu pelejä, jotka on julkaistu edeltävän 30 päivän aikana. Alennukset määräytyvät Microsoft Storen hinnan perusteella.

Poistetaanko asentamani pelien lisäosat, kun ne poistuvat Game Passista?

Tallennustilasi on omaa tallennustilaasi. Pelejä ja lisäsisältöä ei poisteta kiintolevyltä ennen kuin haluat poistaa ne, vaikka ne olisivat poistuneet käytöstä Xbox Game Pass -luettelosta.

Jos ostat lisäsisällön peliin, joka poistuu myöhemmin Xbox Game Pass -luettelosta, lisäsisällön käyttöoikeutesi eivät muutu. Jotta voit jatkaa lisäsisällön pelaamista, sinun tulee ostaa itse peli Microsoft Storesta tai levyllä. Saavutuksesi, pelitallenteesi ja pelissä etenemisesi ovat tallessa ja käytettävissä sillä ehdolla, että olet ollut kirjautuneena sisään Xbox Liveen silloin, kun olet pelannut peliä edellisen kerran. Jatka pelaamista siitä, mihin viimeksi jäit.

Game Pass ‑kokoelman pelit voidaan ostaa alennushintaan, joten jos haluat jatkaa jonkin pelin pelaamista, sinun on ostettava se, ennen kuin se poistuu kokoelmasta. Pysy ajan tasalla Leaving soon -osan sisällöstä Game Pass -mobiilisovelluksessa tai Xbox One -konsolissa vierittämällä aloitusnäytöstä Game Pass -välilehdelle ja alas Leaving soon -osaan. Jos näet osiossa nimikkeen, jota pelaat, kannattaa se ehkä ostaa alennettuun hintaan ennen kuin se poistuu kokoelmasta.

Miksi pelini ei lataudu, kun yritän asentaa sen Game Pass ‑mobiilisovelluksella?

Jos sinulla on ongelmia Xbox Game Pass ‑pelien lataamisessa ja asentamisessa Game Pass -mobiilisovelluksesta Xbox One ‑konsoliin, varmista, että olet ottanut etäasennuksen Xbox Onessa käyttöön, olet määrittänyt Xbox Onen Xbox-kotikonsoliksesi, konsoli on pikakäynnistystilassa ja se on yhteydessä Internetiin.

Etäasennuksen ottaminen käyttöön:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Siirry kohtaan Järjestelmä > Asetukset > Järjestelmä > Päivitykset ja lataukset.
  3. Valitse Salli asennukset etäyhteyden kautta.

Aseta Xbox kotikonsoliksesi seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Mukauttaminen > Oma Xbox-kotikonsoli.
  3. Määritä konsoli kotikonsoliksi valitsemalla Tee tästä Xbox-kotikonsolini. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox One -konsolin määrittäminen Xbox-kotikonsoliksi.

Pikakäynnistyksen ottaminen käyttöön konsolissa:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Virta ja käynnistys > Virtatila ja käynnistys.
  3. Valitse Virtatila muuttaaksesi asetusta. Lisää ohjeita on kohdassa Tietoja virransäästö- ja pikakäynnistystiloista.

Siirry kohtaan Tarvitsen Xbox One -verkkoyhteyteen liittyvää apua, jos sinulla on ongelmia konsolin yhdistämisessä Internetiin.

Miten ratkaisen Game Passiin liittyvät ongelmat?

Jos peli on asennettu Xbox Game Passin kautta, mutta sitä ei voi enää pelata, varmista, että Xbox Game Pass- ja Xbox Live Gold -tilauksesi ovat aktiivisia ja peli on edelleen nykyisessä luettelossa.

Jos sinulla on ongelmia pelin etälataamisen kanssa, siirry kohtaan Miksei pelini lataudu, kun asennan sen Game Pass -mobiilisovelluksen kautta?

Voinko jakaa Xbox Game Passin Xbox-kotikonsolissani?

Tavalliset Xboxin kotijakamisen käytännöt koskevat Xbox Game Passia samalla tavalla kuin Xbox Live Goldia. Jos sinulla on Xbox Game Pass -tilaus ja olet määrittänyt Xbox-kotikonsolisi, tilauksesi jaetaan automaattisesti kaikkien kyseiseen konsoliin kirjautuneiden profiilien kanssa.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-kotikonsolin määrittäminen.

Voinko pyytää pelejä?

Olemme aina kiinnostuneita kuulemaan kaikista Xboxiin liittyvistä mietteistäsi, jotta voimme työskennellä tuodaksemme saatavillesi pelejä ja käyttökokemuksia, joita eniten haluat. Lähetä palautteesi osoitteessa feedback.xbox.com.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Game Pass for Consolen usein kysytyt kysymykset" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?