Xbox Game Pass for PC (Beta) -tilausta koskevat usein kysytyt kysymykset

Tällä sivulla

Aiheet

Mikä on Xbox Game Pass for PC (Beta)?

Xbox Game Pass for PC (Beta) -tilaus tarjoaa rajoittamattoman pääsyn korkealaatuisiin PC-peleihin Windows 10:llä.

Paras tapa kokea Xbox Game Pass for PC (Beta) on käyttää uutta pöytäkoneille tarkoitettua Xbox (Beta) -sovellusta, joka on ladattavissa Microsoft Storesta tai Xbox Game Pass for PC (Beta) -sivustolta.

Miten voin hankkia Xbox Game Pass for PC (Beta) -tilauksen?

Siirry Xbox Game Pass for PC (Beta) -sivustolle.

Kuinka usein uusia pelejä lisätään?

Uusia pelejä lisätään koko ajan, joten käy tarkistamassa tilanne usein, niin näet uusimmat lisäykset.

Onko olemassa Xbox Game Pass -tilausta, jonka avulla voi pelata sekä PC:llä että Xbox Onella?

Kyllä! Siirry Xbox Game Passiin ja hanki Xbox Game Pass Ultimate, niin voit nauttia Xbox Live Goldin ja Xbox Game Passin kaikista eduista sekä Xbox Onessa että Windows 10 -tietokoneella.

Minulla on jo Xbox Onen Xbox Game Pass sekä Xbox Live Gold. Miten voin lisätä Xbox Game Pass for PC (Beta) -tilauksen?

Päivitä Xbox Game Pass Ultimateen. Jos sinulla on ennakkoon maksettua aikaa Xbox Live Goldissa ja/tai Xbox Game Passissa, kun liityt Xbox Game Pass Ultimateen, lisäämme sen Xbox Game Pass Ultimateen korkeintaan 36 kuukauden ajalta. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Game Pass.

Missä voin pelata Xbox Game Pass for PC (Beta) -peleihin kuuluvia pelejä?

Pelaa yhteensopivalla Windows 10 ‑tietokoneella. Varmista kunkin pelin tuotetietosivulta, että peli toimii tietokoneessasi. Jotkut pelit saattavat vaatia uusimman Windows-päivityksen.

Tarvitaanko verkkomoninpelien pelaamiseen tietokoneella Xbox Live Gold -tilaus?

Ei. Verkkomoninpelien pelaamiseen tietokoneella ei tarvita mitään lisämaksua. Tarvitset kuitenkin langallisen tai langattoman Internet-yhteyden verkossa pelaamista varten.

Kuinka kauan voin käyttää Xbox Game Pass for PC (Beta) -luettelon pelejä?

Tilaajana saat rajattoman pääsyn, kunnes jäsenyytesi päättyy tai peli poistuu Xbox Game Pass -luettelosta.

Miten pelien ja lisäosien jäsenalennukset toimivat?

Pidätkö jostakin luettelon pelistä ja haluatko hankkia sen? Voit ostaa sen ja säästää jopa 20 % sekä saada jopa 10 % alennuksen peliin liittyvistä lisäsisällöistä ja lisäosista. Alennukset perustuvat Microsoft Storen hintoihin, ja ne on jaoteltu pelin yleisen julkaisupäivän perusteella. Jäsenet saavat jopa 10 % alennuksen Microsoft Storen hinnasta, kun pelin julkaisupäivästä on kulunut 31–90 päivää. 90 päivää pelin julkaisupäivän jälkeen jäsenet saavat jopa 20 % alennuksen. Xbox Game Pass -jäsenet saavat pelin lisäsisällöistä ja lisäosista jopa 10 % alennuksen kyseisen lisäosan julkaisupäivästä alkaen. Xbox Game Pass -alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin eikä vaihtaa rahaksi. Alennustarjouksiin ei kuulu pelejä, jotka on julkaistu edeltävän 30 päivän aikana. Tarjouksia ei ole saatavilla kaikille peleille. Alennukset määräytyvät Microsoft Storen hinnan perusteella.

Kuinka kauan pelin lataaminen kestää?

Latausaika määräytyy kunkin pelin asennuskoon ja verkon nopeuden mukaan.

Jos lataan pelin, voinko käyttää sitä sen jälkeen, kun se poistuu luettelosta?

Kun peli poistuu Xbox Game Pass -luettelosta, sinun on ostettava digitaalinen kopio Xbox (Beta) -sovelluksen tai Microsoft Storen kautta, asetettava levy asemaan tai hankittava erityyppinen käyttöoikeus, jotta voit jatkaa pelaamista. Muista, että Xbox Ilmoittaa jäsenille ennen kuin peli poistuu Xbox Game Pass -luettelosta. Jäsenenä voit ostaa minkä tahansa pelin luettelosta jopa 20 % alennuksella (tai parhaalla käytettävissä olevalla alennushinnalla) jatkaaksesi pelaamista sen jälkeen, kun peli poistuu luettelosta. Xbox Game Pass -alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin eikä vaihtaa rahaksi. Alennustarjouksiin ei kuulu pelejä, jotka on julkaistu edeltävän 30 päivän aikana. Tarjouksia ei ole saatavilla kaikille peleille. Alennukset määräytyvät Microsoft Storen hinnan perusteella.

Jos peli poistuu Xbox Game Pass -luettelosta, poistetaanko lisäsisältö ja lisäosat vai saanko pitää ne?

Jos ostat lisäsisällön tai lisäosia peliin, joka myöhemmin poistuu luettelosta, lisäsisältöä tai lisäosia ei poisteta. Sinun on kuitenkin ostettava pelin digitaalinen kopio Xbox (Beta) -sovelluksen tai Microsoft Storen kautta, asetettava levy asemaan tai hankittava erityyppinen käyttöoikeus, jotta voit jatkaa lisäsisällön tai lisäosien pelaamista.

Jos lataan pelin, poistetaanko se, jos se poistuu Xbox Game Passista tai jäsenyyteni peruutetaan tai vanhenee?

Pelejä ei poisteta kiintolevyltä ennen kuin poistat ne, vaikka ne poistettaisiin Xbox Game Pass -luettelosta. Kun peli poistuu Xbox Game Pass -luettelosta, sinun on kuitenkin ostettava digitaalinen kopio Xbox (Beta) -sovelluksen tai Microsoft Storen kautta, asetettava levy asemaan tai hankittava erityyppinen käyttöoikeus, jotta voit jatkaa pelaamista.

PC:lleni on asennettu Xbox Game Passin kautta saatu peli. Miksi sitä ei voi pelata?

Jos peli on asennettu Xbox Game Passin -luettelosta, mutta sitä ei enää voi pelata, varmista, että Xbox Game Pass -jäsenyytesi on aktiivinen ja peli on edelleen voimassa olevassa luettelossa. Tarkista myös kyseisen pelin tietosivu varmistaaksesi, että laitteesi määritykset ja käyttöjärjestelmän versio täyttävät kehittäjän asettamat vähimmäisvaatimukset. Jotkut pelit saattavat vaatia uusimman Windows-päivityksen.

Pelasin Xbox Game Pass -luetteloon kuuluvaa peliä, mutta se ei ole enää luettelossa. Minne se katosi?

Pelit saattavat poistua luettelosta jonkin ajan kuluttua. Kun peli poistuu Xbox Game Pass -luettelosta, sinun on ostettava digitaalinen kopio Xbox (Beta) -sovelluksen tai Microsoft Storen kautta, asetettava levy asemaan tai hankittava erityyppinen käyttöoikeus, jotta voit jatkaa pelaamista. Xbox Game Pass -jäsenet voivat ostaa Xbox One -pelejä jopa 20 % alennuksella (ja jopa 10 % alennuksella lisäsisällöistä ja lisäosista) ennen kuin peli poistuu voimassa olevasta Xbox Game Pass -luettelosta. Xbox Game Pass -alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin eikä vaihtaa rahaksi. Alennustarjouksiin ei kuulu pelejä, jotka on julkaistu edeltävän 30 päivän aikana. Tarjouksia ei ole saatavilla kaikille peleille. Alennukset määräytyvät Microsoft Storen hinnan perusteella.

Voinko pyytää pelejä?

Olemme aina kiinnostuneita kuulemaan kaikista Xboxiin liittyvistä mietteistäsi, jotta voimme työskennellä tuodaksemme saatavillesi pelejä ja käyttökokemuksia, joita eniten haluat. Lähetä palautteesi osoitteessa feedback.xbox.com.

Miten voin hallita omaa Xbox Game Pass -jäsenyyttäni tai peruuttaa sen?

Katso kohdasta Xbox-jäsenyyden peruuttaminen tietoja siitä, kuinka voit hallita Xbox Game Passia tai peruuttaa sen.

Miten löydän omat pelini ja hallitsen niitä?

Käy Xbox Game Pass for PC (Beta) -sivulla tai uudessa Xbox (Beta) -sovelluksessa Windows 10 -laitteella katsomassa viimeisin peliluettelo ja lukemassa lisätietoja Xbox Game Passista. Joka kuukausi Xbox päivittää Xbox Game Pass -luettelon ja jakaa sosiaalisen median Xbox Game Pass -kanavien kautta tietoja uusista peleistä. Pelejä lisätään luetteloon ja poistetaan siitä ajan myötä.

Miten offline-tila toimii?

Useimmat Xbox Game Pass for PC (Beta) -jäsenyyteen kuuluvat Windows 10 -laitteiden pelit tukevat offline-pelaamista. Tarkista kuitenkin pelin tiedot, ja varmista, että myös se tukee offline-pelaamista. Xbox Game Pass -luettelon pelejä voi pelata, kun PC on offline-tilassa korkeintaan 30 päivän ajan. Sen jälkeen PC tulee yhdistää Internetiin, jotta aktiivisen tilauksen tila voidaan varmistaa. Useimpia pelejä, joissa on kampanjatila, voi pelata offline-tilassa, mutta pelit, joissa on verkkopohjaisia yhteis- tai moninpelitoimintoja, eivät toimi offline-tilassa. Kun pelaat offline-tilassa, jotkin toiminnot, kuten lisäkohteiden ostomahdollisuus, eivät ole käytettävissä.

Sovelletaanko perheasetuksia Xbox Game Passiin?

Perheasetukset, kuten käyttöaikarajoitukset, sisältösuodattimet ja aikuisen hyväksymät ostot, koskevat sekä Xbox Onea että Windows 10 -laitteita. Perheen määrittäminen ja hallitseminen on helpointa osoitteessa account.microsoft.com/family.

Tarjoaako Xbox Game Pass for PC (Beta) -jäsenyys pääsyn konsolin luetteloon Xbox Onella?

Xbox Game Pass for PC (Beta) -jäsenyyden avulla saat pääsyn Xbox Game Pass -luetteloon Windows 10 -PC:llä. Xbox Game Pass Ultimaten avulla voit nauttia Xbox Game Passista sekä Windows 10 -PC:llä että Xbox One -konsolilla.

Sisältyvätkö mukaan pelit, joissa on kaikki luokitukset?

Xbox Game Pass -luettelo sisältää pelejä, joiden ESRB-luokitukset ovat välillä E–M. Luokitusjärjestelmät vaihtelevat markkina-alueiden välillä. Tarkista yksittäisen pelin tiedot pelin tietosivuilta.

Onko Xbox Game Pass for PC (Beta) -luettelossa sisältöjä, joita en voi ladata tai pelata?

Xbox Game Pass tarjoaa käyttäjille rajoittamattoman pääsyn kaikkiin peleihin, joita tarjotaan voimassa olevassa luettelossa. Tarkista myös kyseisen pelin tietosivut varmistaaksesi, että laitteesi määritykset ja käytettävissä oleva tallennustila täyttävät kehittäjän asettamat vähimmäisvaatimukset.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Game Pass for PC (Beta) -tilausta koskevat usein kysytyt kysymykset" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?