Pelien asentaminen

Käytä pelitilaa, kun pelaat PC-tietokoneella
Lue, miten voit ottaa käyttöön Xbox-sovelluksen pelitilan, kun pelaat peliä PC-tietokoneella.
Games for Windows Live
Games for Windows Live antaa sinulle mahdollisuuden pelata tuettuja pelejä Windows-käyttöjärjestelmää käyttävässä tietokoneessa tai laitteessa.
Pelien asentaminen Xbox Oneen
Ota selvää, miten voit asentaa pelin Xbox One -konsoliin.
Pelien suoratoisto Xbox-sovelluksella Windows 10:ssä
Lue lisätietoja pelien suoratoistosta Xbox-sovelluksella Windows 10:ssä.
Alustojen välinen pelaaminen Windows 10:ssä ja Xbox Onessa
Perehdy alustojen väliseen pelaamiseen ja ota selvää, miten voit aloittaa pelin yhdessä laitteessa ja jatkaa sitä toisessa.
Xbox One -konsolin määrittäminen Xbox-kotikonsoliksi
Ota selvää, miten voit määrittää Xbox One -konsolin Xbox-kotikonsoliksi, jotta voit jakaa sisältöä kaikkien konsoliisi kirjautuvien käyttäjien kanssa.
Xbox-pelien asentaminen Windows 10:een
Lue tietoja Xbox-pelien asentamisesta Windows 10:een.
Xbox Onen pilvipelitallenteet: usein kysytyt kysymykset
Lue vastauksia Xbox Onen pilvipelitallenteita koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.
Pelien pelaaminen muilla Xbox One -konsoleilla
Lue tietoja peliesi pelaamisesta ystävän Xbox One -konsolilla.
Pelin asennuksen poistaminen ja asentaminen uudelleen Windows 10:ssä
Lue ohjeet pelin asennuksen poistamiseksi ja asentamiseksi uudelleen Windows 10:ssä.

Tukiresurssit