Pelien asentaminen: Windows

Käytä pelitilaa, kun pelaat PC-tietokoneella
Lue, miten voit ottaa käyttöön Xbox-sovelluksen pelitilan, kun pelaat peliä PC-tietokoneella.
Pelien suoratoisto Xbox-sovelluksella Windows 10:ssä
Lue lisätietoja pelien suoratoistosta Xbox-sovelluksella Windows 10:ssä.
Xbox Live -tilin käyttö Windowsin Xbox-pelejä pelattaessa
Lue ohjeet siihen, miten voit muodostaa Xbox Live -yhteyden, kun pelaat Xbox-pelejä Windowsissa. Kun muodostat Xbox Live -yhteyden, voit hyödyntää Xbox Live -toimintoja, kuten saavutuksia ja pelihistorian jakamista.
Alustojen välinen pelaaminen Windows 10:ssä ja Xbox Onessa
Perehdy alustojen väliseen pelaamiseen ja ota selvää, miten voit aloittaa pelin yhdessä laitteessa ja jatkaa sitä toisessa.
Games for Windows Live
Games for Windows Live antaa sinulle mahdollisuuden pelata tuettuja pelejä Windows-käyttöjärjestelmää käyttävässä tietokoneessa tai laitteessa.
Xbox-pelien asentaminen Windows 10:een
Lue tietoja Xbox-pelien asentamisesta Windows 10:een.
Pelin asennuksen poistaminen ja asentaminen uudelleen Windows 10:ssä
Lue ohjeet pelin asennuksen poistamiseksi ja asentamiseksi uudelleen Windows 10:ssä.
Ohjeet Xbox-sovelluksen Omat pelit -luettelon hallintaan Windows 10:ssä
Perehdy Xbox-sovelluksen Omat pelit -luetteloon Windows 10:ssä ja ota selvää, miten voit muun muassa lisätä, poistaa ja hallita pelejä.
Offline-pelaaminen Windows 10:n offline-tilassa
Lue kaikki tarvittavat tiedot pelien pelaamisesta offline-tilassa Windows 10 -laitteella ja etsi vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.
Microsoft Ultimate Word Games
Lue lisätietoja Windows 10:n Microsoft Ultimate Word Games -pelistä, sen ostamisesta sekä siitä, mistä saat ohjeita sen vianmääritykseen.
Miten saan PC-pelit toimivat paremmin?
Lue vinkkejä, joiden avulla voit optimoida Windows 10 PC:n pelaamista varten.

Tukiresurssit