Pelien asentaminen: Xbox 360

Xbox 360 -pelikirjaston hallinta
Lue tietoja pelien lataamisesta Xbox Livestä, pelien asentamisesta levyltä Xbox 360 -kiintolevylle ja Xbox-pelien hallinnasta.
Pelien tallentaminen pilvipalveluun
Haluatko tallentaa pelisi pilveen, jotta voit jatkaa pelaamista toisella konsolilla? Lue ohjeet pilvitallennustilan määrittämiseen, pelitilanteen pilvipalveluun tallentamiseen ja siitä avaamiseen sekä moneen muuhun.
Xbox 360:n pilvipelitallenteita koskevat usein kysytyt kysymykset
Onko sinulla pelien pilveen tallentamiseen liittyviä kysymyksiä? Lue vastaukset tästä.
Games for Windows Liven asentaminen
Eikö Games for Windows Liven asennus onnistu? Katso seuraavista ohjeista, miten Windows Kauppapaikan pelit ja demot asennetaan.
Pelin asentaminen Xbox 360 -kiintolevylle, pelaaminen tai poistaminen
Lue tietoja siitä, miten voit asentaa pelin Xbox 360 -kiintolevylle, pelata sitä tai poistaa sen.
Vinkkejä Xbox 360:n Kinect-pelaamiseen
Vinkkejä Xbox 360:n Kinect-pelien pelaamiseen, kuten kaksinpeleihin, sekä pelien sisäisiin keskusteluihin ja Kinect Share -toiminnon käyttöön.
Xbox 360 -pelien käyttöoppaat
Lataa Microsoftin Xbox-pelien käyttöoppaiden PDF-versiot.
Xbox 360:n pelitallenteiden, profiilien ja avatar-esineiden kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen
Lue, miten voit kopioida, siirtää ja poistaa sisältöä, kuten tallennettuja pelejä, profiileja ja avatar-esineitä, eri Xbox 360 -tallennuslaitteiden välillä.
Recent (Viimeisimmät) -ruudun käyttäminen Xbox 360 -käyttöliittymässä
Voit käyttää Recent (Viimeisimmät) -ruutua viimeksi käyttämiesi pelien, sovellusten ja muun sisällön käyttöön suoraan Xbox 360 -käyttöliittymästä.
Pelien ostaminen Windows 8.1:n Pelit-sovelluksella
Lue ohjeet siihen, miten voit ostaa pelejä Xbox 360 -konsolille tai Windows-tietokoneellesi Windows 8:n Pelit-sovelluksella.

Tukiresurssit