Pelien asentaminen: Xbox One

Pelien etäasentaminen Xbox Oneen
Ota selvää, miten pelejä voidaan asentaa etäyhteyden kautta Xbox One -konsoliin, jotta ne ovat valmiina pelaamista varten samaan aikaan kuin sinäkin.
Kuinka löydän Xbox One X:lle paranneltu -pelejä?
Ota selvää, miten voit löytää Xbox One X:lle paranneltuja pelejä.
Pelien asentaminen Xbox Oneen
Ota selvää, miten voit asentaa pelin Xbox One -konsoliin.
Xbox Onen ja Windows 10:n omien pelisaavutusten seuranta
Ota selvää, miten voit seurata omia pelisaavutuksiasi Xbox Onessa ja Windows 10:ssä.
Saavutuksien seuranta peleissä
Ota selvää, miten voit seurata omia ja ystäviesi saavutuksia eri peleissä Xbox Onessa and Windows 10:ssä.
Xbox Onen pilvipelitallenteet: usein kysytyt kysymykset
Lue vastauksia Xbox Onen pilvipelitallenteita koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.
Xbox One -konsolin määrittäminen Xbox-kotikonsoliksi
Ota selvää, miten voit määrittää Xbox One -konsolin Xbox-kotikonsoliksi, jotta voit jakaa sisältöä kaikkien konsoliisi kirjautuvien käyttäjien kanssa.
Pelien pelaaminen muilla Xbox One -konsoleilla
Lue tietoja peliesi pelaamisesta ystävän Xbox One -konsolilla.
Tietoja Xbox Onen pelien beetatesteistä, demoista ja kokeiluversioista
Lue lisätietoja pelien beetatesteihin osallistumisesta ja pelien demo- tai kokeiluversioiden pelaamisesta Xbox Onella.
Pelien ja lisäosien löytäminen Xbox Onessa
Näin voit etsiä pelejä ja pelien lisäosia, jotka olet ostanut Microsoft Storesta.
Pelileikkeiden ja näyttökuvien tallennus ja sieppaus Xbox Onessa
Katso, miten voit tallentaa ja hallita pelileikkeitä ja näyttökuvia Xbox One -konsolilla.
Pelien verkossa siirtämisen käyttöönotto
Ota selvää verkkopelin siirtämisen käyttöönotosta, mikä mahdollistaa pelien ja sovellusten siirtämisen Xbox One -konsolien välillä.
Mitä eroa on 4K Ultra HD-, HDR- ja Xbox One X:lle parannelluilla peleillä?
Ota selvää 4K-, HDR- ja Xbox One X:lle paranneltujen pelien visuaalisten erojen yksityiskohdista.
Saavutuksia sisältämättömien Xbox One -pelien piilottaminen
Ota selvää ilman saavutuksia olevien pelien piilottamisesta ja näyttämisestä Xbox One -konsolilla.
Useiden pelien siirto kerralla Xbox Onessa
Katso, miten voit siirtää useita pelejä kerralla Xbox One -konsolissa ulkoisen tallennustilan avulla.
Hallitse pelilatausten käyttämää verkon kaistanleveyttä Xbox Onessa
Ota selvää, miten Xbox One -konsolin lataukset voidaan valita, jotta et ylitä verkon kaistanleveyttä.

Tukiresurssit