Vianmääritys

Pelin kaatumiset Windows 10:n virustentorjuntaskannauksen takia
Selvitä, mitä pitää tehdä, jos pelisi kaatuu Windows 10:n virustentorjuntaohjelmiston vuoksi.
”Xbox One -peli ei käynnisty tai se jumittuu pelin aikana”
Jos Xbox One -peli ei lataudu tai käynnisty tai jos se jumittuu pelin aikana, ota selvää, miten voit suorittaa ongelman vianmäärityksen.
Peliongelmien vianmääritys Windows 10:ssä
Jos sinulla on Windows 10:ssä peliongelmia, etsi vianmääritysohjeita täältä.
Pelien ääni- tai kuvaongelmien ratkaiseminen Windows 10:ssä
Lue lisätietoja pelien ääni- tai kuvaongelmien ratkaisemisesta Windows 10:ssä.
Games for Windows Live -yhteysongelmien vianmääritys
Lue lisätietoja Games for Windows Live -yhteysongelmien vianmäärityksestä.
Xbox One -pelin asennus levyltä ei onnistu tai keskeytyy heti alussa
Lue, mitä pitää tehdä, jos pelin asennus levyltä keskeytyy heti alussa.
Xbox-konsolin oheissovelluksen pelien suoratoiston vianmääritys Windows 10:ssä
Ota selvää, miten voit suorittaa pelien suoratoistoon liittyvien ongelmien vianmäärityksen Windows 10:n Xbox-sovelluksella.
Peli jumittuu tai lakkaa vastaamasta Windows 10 -laitteessa
Lue, mitä pitää tehdä, jos pelaamasi peli jumittuu tai lakkaa vastaamasta Windows 10 -laitteessa.
Tietokonepelien suorituskyky- ja luotettavuusongelmien vianmääritys
Määritä tietokonepelien suorituskyky- ja luotettavuusongelmien syitä ja korjaa ongelmia.
Xbox Onen saavutuksiin ja haasteisiin liittyvät ongelmat
Opi ratkaisemaan Xbox One -konsolin saavutuksiin tai haasteisiin liittyviä ongelmia.
Xbox 360 -pelien pelaamiseen Xbox Onella liittyvien ongelmien vianmääritys
Ota selvää, miten voit suorittaa Xbox 360 -pelejä pelatessa mahdollisesti ilmenevien ongelmien vianmäärityksen Xbox One -konsolissa.
Xbox 360:n pilvitallennuksen vianmääritys
Jos pelitallenteiden pilvitallennus tuottaa ongelmia, ratkaise ne tämän kätevän vianmääritysoppaan avulla.
Xbox One -pelitallenteiden pilvisynkronointiin liittyvät virhesanomat
Lue tietoja Xbox One -pelitallenteiden synkronointiin liittyvien pilvitallennusongelmien vianmäärityksestä.
Xbox Onen ulkoisen tallennuslaitteen tunnistusongelman vianmääritys
Lue tietoja ulkoisen kiintolevyn tunnistamisesta ja suoritettavista toimista, jos konsoli ei tunnista ulkoista tallennuslaitetta.
Xbox-konsolin oheissovelluksen pelien suoratoiston parantaminen Windows 10:ssä
Ota selvää, miten voit parantaa äänen- ja kuvanlaatua, kun suoratoistat pelejä Xbox-konsolin oheissovelluksella Windowsissa.
Pelin sisäisiin tileihin liittyvät kirjautumisongelmat Windows 10:ssä
Ota selvää, miten voit ratkaista pelin sisäisten tilien kirjautumisongelmat Windows 10:ssä.
Ladattavan sisällön vianmääritys Windows 10:ssä
Hanki apua, jos Xbox Livestä Windows 10 -laitteeseen aiemmin lataamasi sisällön toistaminen tai pelaaminen ei onnistu.

Tukiresurssit