Vianmääritys

”Xbox One -peli ei käynnisty tai se jumittuu pelin aikana”
Jos Xbox One -peli ei lataudu tai käynnisty tai jos se jumittuu pelin aikana, ota selvää, miten voit suorittaa ongelman vianmäärityksen.
Xbox One -pelien tai -sovellusten poistaminen kiintolevytilan vapauttamiseksi
Lue tietoja pelien ja sovellusten poistamisesta ja lisätilan vapauttamisesta Xbox One -konsolissa.
Xbox Onen ulkoisen tallennuslaitteen tunnistusongelman vianmääritys
Lue tietoja ulkoisen kiintolevyn tunnistamisesta ja suoritettavista toimista, jos konsoli ei tunnista ulkoista tallennuslaitetta.
Xbox One -pelin asennus levyltä ei onnistu tai keskeytyy heti alussa
Lue, mitä pitää tehdä, jos pelin asennus levyltä keskeytyy heti alussa.
Xbox One -pelitallenteiden pilvisynkronointiin liittyvät virhesanomat
Lue tietoja Xbox One -pelitallenteiden synkronointiin liittyvien pilvitallennusongelmien vianmäärityksestä.
Peliongelmien vianmääritys Windows 10:ssä
Jos sinulla on Windows 10:ssä peliongelmia, etsi vianmääritysohjeita täältä.
Peli jumittuu tai lakkaa vastaamasta Windows 10 -laitteessa
Lue, mitä pitää tehdä, jos pelaamasi peli jumittuu tai lakkaa vastaamasta Windows 10 -laitteessa.
Xbox-sovelluksen pelien suoratoiston parantaminen Windows 10:ssä
Ota selvää, miten voit parantaa äänen- ja kuvanlaatua, kun suoratoistat pelejä Windows 10:n Xbox-sovelluksella.
Sinua pyydetään hankkimaan tarvittava päivitys Xbox 360:n peliin tai sovellukseen
Lue tietoja Xbox 360:n pelien ja sovellusten päivittämisestä.
Virhe AP204 ilmenee, kun yrität käynnistää Forza Motorsport 6: Apexin Windows 10:ssä
Ota selvää, mitä pitää tehdä, jos näet virheen AP204, kun yrität käynnistää Forza Motorsport 6: Apexin Windows 10:ssä.

Tukiresurssit