Windows

Xbox Musicin ja Xbox Videon sisällön suoratoistaminen konsolissa Toista laitteessa -toiminnon avulla
Lue ohjeet siihen, miten voit vastaanottaa ja katsoa yhteensopivista laitteista ja sovelluksista (mukaan lukien Xbox Video ja Xbox Music) Xbox One- ja Xbox 360 -konsoliin Toista laitteessa -toiminnolla suoratoistettua mediasisältöä.
Xbox SmartGlass -sovelluksen määrittäminen ja käyttö Windows-pohjaisessa laitteessa
Lue ohjeet Xbox SmartGlass -sovelluksen asentamiseen ja käyttöön Windows 8.1:een, Windows RT 8:aan tai niitä uudempiin versioihin perustuvissa laitteissa.
Lue, mitä pitää tehdä, jos saat virhesanoman Can't play. (Sisältöä ei voi toistaa.) You must be at least 18 years old to preview or play this content (Tämän sisällön esikatselu tai toisto edellyttää vähintään 18 vuoden ikää) käyttäessäsi Windows 8 -sovelluksia.
Lue tietoja virheen c00d1354 tai sanoman Sign in to preview this (Kirjaudu sisään, jos haluat esikatsella tämän) ratkaisemisesta, kun käytät Xbox-sovelluksia.
Windowsin Xbox-pelin tai Windowsin Xbox-pelin asiakasohjelmiston päivittäminen
Lue, miten Windowsin Xbox-peli tai Windowsin Xbox-pelin asiakasohjelmisto päivitetään.
Lue, mitä pitää tehdä, jos näet virheen 80070002, kun yrität asentaa Games for Windows Kauppapaikkaa.
Lue tarvittavista toimista, jos saat virhekoodin c00d1355 tai x0c00d1355 käyttäessäsi Xbox-sovelluksia.

Tukiresurssit