Virhesanomat ja -koodit

Microsoft-tilin salasanan palauttaminen ja vaihtaminen
Lue tietoja Microsoft-tilin unohtuneen salasanan palauttamisesta.
Laajennettu Xbox Onen virheiden raportointi
Katso, miten voit osallistua laajennettuun virheraportointiin, jotta voit auttaa parantamaan ja korjaamaan Xbox One -konsolin vikoja.
Sinua pyydetään jatkuvasti antamaan salasanasi, että pystyt kirjautumaan sisään Xbox Oneen
Lue, mitä pitää tehdä, jos sinua pyydetään jatkuvasti antamaan salasanasi Xbox Onessa.
Virhe Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in (Salasanan vaatimisessa sisäänkirjautumiseen ilmeni ongelmia) Xbox 360 -konsolissa
Opi korjaamaan Xbox 360 -konsoliin sisäänkirjautumiseen käytettävää salasanaa määritettäessä ilmenevä virhe.
Xbox Live -virhe The email address or password that you entered is not valid (Antamasi sähköpostiosoite tai salasana ei kelpaa) ilmenee Xbox 360:ssä
Lue tarvittavista toimista seuraavan Xbox 360:n virhesanoman korjaamiseksi: The email address or password you entered is not valid. Please try again. (Antamasi sähköpostiosoite tai salasana ei kelpaa. Yritä uudelleen.)
Konsolissa ilmenee laskutuksen osoitevirhe, kun ostat sisältöä Xbox-konsolista
Lue tarvittavista toimista virheen Sorry, there’s a problem with your billing address (Laskutusosoitteessasi on ongelma) korjaamiseksi, jotta voit tehdä ostoksia Xbox-tililläsi.
Maksutietojen päivittäminen Xbox-tilauksen jatkamista varten
Ota selvää, miten voit päivittää maksutietosi, jos saat ilmoituksen, että Xbox-tilauksellesi on asetettu käyttörajoitus.
Voimme tuntua ylisuojelevilta, mutta meidän on varmistettava, että tämä on sinun osoitteesi -sanoma, kun kirjaudut sisään Xbox.comiin
Ota selvää, miten voit vahvistaa sähköpostiosoitteesi, kun kirjaudut sisään Xbox.comiin.
Sinua pyydetään päivittämään tilisi tiedot, kun lataat Xbox Live -profiilin
Ota selvää, miksi sinua pyydetään päivittämään tilisi tiedot, kun lataat Xbox Live -profiilin.
Xbox Onen Toinen tämän laitteen käyttäjä käyttää tätä Microsoft-tiliä, joten et voi lisätä sitä tässä -virhesanoma
Ota selvää, miten voit ratkaista Toinen tämän laitteen käyttäjä käyttää tätä Microsoft-tiliä, joten et voi lisätä sitä tässä -virheen Xbox Onessa.

Tukiresurssit