Virhesanomat ja -koodit

Laajennettu Xbox Onen virheiden raportointi
Katso, miten voit osallistua laajennettuun virheraportointiin, jotta voit auttaa parantamaan ja korjaamaan Xbox One -konsolin vikoja.
Microsoft-tilin salasanan palauttaminen ja vaihtaminen
Lue tietoja Microsoft-tilin unohtuneen salasanan palauttamisesta.
Sinua pyydetään jatkuvasti antamaan salasanasi, että pystyt kirjautumaan sisään Xbox Oneen
Lue, mitä pitää tehdä, jos sinua pyydetään jatkuvasti antamaan salasanasi Xbox Onessa.
Virhe Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in (Salasanan vaatimisessa sisäänkirjautumiseen ilmeni ongelmia) Xbox 360 -konsolissa
Opi korjaamaan Xbox 360 -konsoliin sisäänkirjautumiseen käytettävää salasanaa määritettäessä ilmenevä virhe.
Xbox Live -virhe The email address or password that you entered is not valid (Antamasi sähköpostiosoite tai salasana ei kelpaa) ilmenee Xbox 360:ssä
Lue tarvittavista toimista seuraavan Xbox 360:n virhesanoman korjaamiseksi: The email address or password you entered is not valid. Please try again. (Antamasi sähköpostiosoite tai salasana ei kelpaa. Yritä uudelleen.)
Konsolissa ilmenee laskutuksen osoitevirhe, kun ostat sisältöä Xbox-konsolista
Lue tarvittavista toimista virheen Sorry, there’s a problem with your billing address (Laskutusosoitteessasi on ongelma) korjaamiseksi, jotta voit tehdä ostoksia Xbox-tililläsi.
Maksutietojen päivittäminen Xbox-tilauksen jatkamista varten
Ota selvää, miten voit päivittää maksutietosi, jos saat ilmoituksen, että Xbox-tilauksellesi on asetettu käyttörajoitus.
Voimme tuntua ylisuojelevilta, mutta meidän on varmistettava, että tämä on sinun osoitteesi -sanoma, kun kirjaudut sisään Xbox.comiin
Ota selvää, miten voit vahvistaa sähköpostiosoitteesi, kun kirjaudut sisään Xbox.comiin.
Sinua pyydetään päivittämään tilisi tiedot, kun lataat Xbox Live -profiilin
Ota selvää, miksi sinua pyydetään päivittämään tilisi tiedot, kun lataat Xbox Live -profiilin.
Xbox Onen Toinen tämän laitteen käyttäjä käyttää tätä Microsoft-tiliä, joten et voi lisätä sitä tässä -virhesanoma
Ota selvää, miten voit ratkaista Toinen tämän laitteen käyttäjä käyttää tätä Microsoft-tiliä, joten et voi lisätä sitä tässä -virheen Xbox Onessa.

Tukiresurssit