Salasana ja suojaus

Lue tietoja ikään perustuvista ohjausobjekteista ja perheen tietosuoja-asetuksista, joita voit säätää Xbox.comissa ja Xbox One -konsolissa.
Vaihda Microsoft-tilisi salasana
Jos olet unohtanut Microsoft-tilisi salasanan, saat apua salasanan palauttamiseen tältä sivulta.
Microsoftin lapsen tilin määritelmä
Ota selvää, mikä lapsen tili on ja mitä Microsoft-tililtä edellytetään, jotta se katsotaan lapsen tiliksi.
Sinua pyydetään jatkuvasti antamaan salasanasi, että pystyt kirjautumaan sisään Xbox Oneen
Lue, mitä pitää tehdä, jos sinua pyydetään jatkuvasti antamaan salasanasi Xbox Onessa.
Xbox One -konsolin käyttäminen vieraana
Lue tietoja Xbox One -konsolin käyttämisestä vieraana.
Et pysty kirjautumaan sisään Xbox One -konsoliin salasanan vaihtamisen jälkeen
Lue, mitä pitää tehdä, jos et pysty kirjautumaan sisään Xbox One -konsoliin Microsoft-tilin salasanan vaihtamisen jälkeen.
Todentamisavaimen vaatiminen ostoksiin Xbox One -konsolissa
Lue, miten voit vaatia todentamisavainta tehtäessä ostoksia Xbox One -konsolissa.
Microsoft-tilisi suojaustietojen tarkistaminen
Lue tietoja siitä, miten vahvistaa Microsoft-tilisi suojaustiedot, jotta voit todistaa niiden avulla henkilöllisyytesi, jos sinun on tehtävä muutoksia tiliisi.
Microsoft-tilin kaikkien suojaustietojen päivittäminen
Opi vaihtamaan Microsoft-tilisi vanhentuneet suojaustiedot tilisi suojaamiseksi.
Poista Microsoft-tilisi suojaustiedot
Lisätietoja oman Microsoft-tilin suojaustietojen poistamisesta.

Tukiresurssit