Salasana ja suojaus

Lue tietoja ikään perustuvista ohjausobjekteista ja perheen tietosuoja-asetuksista, joita voit säätää Xbox.comissa ja Xbox One -konsolissa.
Microsoft-tilin salasanan vaihtaminen
Jos olet unohtanut Microsoft-tilisi salasanan, saat apua salasanan palauttamiseen tältä sivulta.
Microsoftin lapsen tilin määritelmä
Ota selvää, mikä lapsen tili on ja mitä Microsoft-tililtä edellytetään, jotta se katsotaan lapsen tiliksi.
”Luulen, että tiliini on murtauduttu”
Ota selvää, mitä sinun pitää tehdä, jos epäilet, että Microsoft-tiliisi on murtauduttu, tai sinun on tarkistettava, onko tiliäsi käytetty luvattomasti.
Sinua pyydetään jatkuvasti antamaan salasanasi, että pystyt kirjautumaan sisään Xbox Oneen
Lue, mitä pitää tehdä, jos sinua pyydetään jatkuvasti antamaan salasanasi Xbox Onessa.
Xbox One -konsolin käyttäminen vieraana
Lue tietoja Xbox One -konsolin käyttämisestä vieraana.
Microsoft-tilin kaikkien suojaustietojen päivittäminen
Opi vaihtamaan Microsoft-tilisi vanhentuneet suojaustiedot tilisi suojaamiseksi.
Mitä pitää tehdä, jos Xbox varastetaan
Ota selvää, mitä pitää tehdä, jos Xbox-konsolisi varastetaan, ja perehdy muun muassa tilisi suojaukseen.
Vierasavaimen muuttaminen Xbox One -konsolissa
Lue tietoja vieraan todentamisavaimen muuttamisesta Xbox One -konsolissa.
Xbox Onen todentamisavain on unohtunut
Lue ohjeet Xbox Onen todentamisavaimen luomiseen. Todentamisavain auttaa pitämään tilin suojassa.

Tukiresurssit