Salasana ja suojaus

Miten moninpeli ja viestintä toimivat verkkojen välisessä pelaamisessa?
Xbox Liven moninpelin mahdollistavissa peleissä tietosuoja- ja verkkoturvallisuusasetukset määrittävät, kuka voi olla yhteydessä sinuun ääni- ja tekstiviestein Xbox Livessä ja muissa peliverkoissa.
Lue tietoja ikään perustuvista ohjausobjekteista ja perheen tietosuoja-asetuksista, joita voit säätää Xbox.comissa ja Xbox One -konsolissa.
Microsoft-tilin salasanan vaihtaminen
Jos olet unohtanut Microsoft-tilisi salasanan, saat apua salasanan palauttamiseen tältä sivulta.
Microsoftin lapsen tilin määritelmä
Ota selvää, mikä lapsen tili on ja mitä Microsoft-tililtä edellytetään, jotta se katsotaan lapsen tiliksi.
”Luulen, että tiliini on murtauduttu”
Ota selvää, mitä sinun pitää tehdä, jos epäilet, että Microsoft-tiliisi on murtauduttu, tai sinun on tarkistettava, onko tiliäsi käytetty luvattomasti.
Sinua pyydetään jatkuvasti antamaan salasanasi, että pystyt kirjautumaan sisään Xbox Oneen
Lue, mitä pitää tehdä, jos sinua pyydetään jatkuvasti antamaan salasanasi Xbox Onessa.
Vierastilin määrittäminen Xbox Onessa
Lue tietoja Xbox One -konsolin käyttämisestä vieraana.
Microsoft-tilin kaikkien suojaustietojen päivittäminen
Opi vaihtamaan Microsoft-tilisi vanhentuneet suojaustiedot tilisi suojaamiseksi.
Mitä pitää tehdä, jos Xbox varastetaan
Ota selvää, mitä pitää tehdä, jos Xbox-konsolisi varastetaan, ja perehdy muun muassa tilisi suojaukseen.
Xbox Onen todentamisavain on unohtunut
Lue ohjeet Xbox Onen todentamisavaimen luomiseen. Todentamisavain auttaa pitämään tilin suojassa.

Tukiresurssit