Salasana ja suojaus: Verkkoturvallisuus

Xbox-viestien turvallisuusasetukset
Viestien suodatuksen avulla voit valita, mitä viestejä haluat nähdä ja mitä et. Sinä päätät. Viestisuodattimen asetukset toimivat eri tavalla sen mukaan, mitä viesti sisältää. Tässä on lisätietoa eri sisältötyypeistä.
Miksi sinulta kysytään vanhempien suostumusta
Ota selville, miksi sinulta kysytään vanhempien suostumusta, vaikka olet aikuinen.
Vanhempien hyväksynnän antaminen ei onnistu Xbox-lapsitiliä luotaessa
Onko sinulla ongelmia, kun yrität luoda lapsitilin? Lue lisää siitä, mitä pitää tehdä, jos sinulla on ongelmia antaa vanhempien hyväksyntä.
Xbox 360 -lapsilukon määrittäminen
Lue tietoja Xbox 360 -konsolin lapsilukkoasetuksista.
Sovellusten tietosuoja-asetusten hallinta Xbox Onessa
Ota selvää, miten voit hallita sovellusten tietosuoja-asetuksia Xbox One -konsolissa.
Lue tietoja ikään perustuvista ohjausobjekteista ja perheen tietosuoja-asetuksista, joita voit säätää Xbox.comissa ja Xbox One -konsolissa.
Lue tietoja siitä, miten voit muuttaa Xbox 360:n itseäsi ja perhettäsi koskevia tietosuoja- ja verkkoturva-asetuksia.
Lue tietoja siitä, miten Microsoft käyttää tietojasi mukauttaakseen Kinectin käyttökokemusta haluamallasi tavalla.

Tukiresurssit