Salasana ja suojaus: Salasana ja kirjautuminen

Oman Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen löytäminen
Oletko unohtanut Xbox-kirjautumisen sähköpostitiedot? Microsoft-tilisi sähköpostiosoite toimii myös kirjautumistietoina. Lue, miten voit selvittää Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen Xboxiin sisäänkirjautumista varten.
Microsoft-tilin salasanan vaihtaminen
Jos olet unohtanut Microsoft-tilisi salasanan, saat apua salasanan palauttamiseen tältä sivulta.
Xbox Live -virhe The email address or password that you entered is not valid (Antamasi sähköpostiosoite tai salasana ei kelpaa) ilmenee Xbox 360:ssä
Lue tarvittavista toimista seuraavan Xbox 360:n virhesanoman korjaamiseksi: The email address or password you entered is not valid. Please try again. (Antamasi sähköpostiosoite tai salasana ei kelpaa. Yritä uudelleen.)
Tietoja Microsoft-tilin salasanan vaihtamisesta
Lue tietoja Microsoft-tilin salasanan vaihtamisesta. Tämä tili toimii myös Xbox-tilinäsi.
Microsoft-tilin käyttäjätunnuksen palauttaminen
Jos muistat Microsoft-tilisi käyttäjätunnuksen, mutta sen käyttämisessä on ongelmia, yritä sen palauttamista täällä verkossa.
Kirjautuminen useaan Xbox-konsoliin samanaikaisesti
Lue, mitä pitää tehdä, jos olet kirjautunut tililläsi useisiin Xbox One -konsoleihin.
Kirjautumisasetusten muuttaminen Xbox One -konsolissa
Lue ohjeet kirjautumisasetusten muuttamiseen Xbox One -konsolissa.
Tietoja Microsoft-tilin salasanan poistamisesta Xbox-konsolista
Lue tietoja siitä, kuinka voit poistaa Microsoft-tilin salasanan Xbox 360- tai Xbox One -konsolista.
Maksutietojen päivittäminen Xbox-tilauksen jatkamista varten
Ota selvää, miten voit päivittää maksutietosi, jos saat ilmoituksen, että Xbox-tilauksellesi on asetettu käyttörajoitus.
Virhe Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in (Salasanan vaatimisessa sisäänkirjautumiseen ilmeni ongelmia) Xbox 360 -konsolissa
Opi korjaamaan Xbox 360 -konsoliin sisäänkirjautumiseen käytettävää salasanaa määritettäessä ilmenevä virhe.
Kirjautumisasetusten hallinta Xbox 360 -konsolilla
Ota selvää, kuinka voit suojata Xbox Live -profiilin salasanalla, asettaa Xbox-konsolin tallentamaan salasanan ja muuttaa profiilin salasanasuojausta.
Microsoft-tilin salasanan palauttaminen ja vaihtaminen
Lue tietoja Microsoft-tilin unohtuneen salasanan palauttamisesta.
Et pysty kirjautumaan sisään Xbox One -konsoliin salasanan vaihtamisen jälkeen
Lue, mitä pitää tehdä, jos et pysty kirjautumaan sisään Xbox One -konsoliin Microsoft-tilin salasanan vaihtamisen jälkeen.

Tukiresurssit